tuy degisimi yardim

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
salma gibi bir yer varsa kuşların ucması acısından tüyleri rahatlıkla atması  imkan yoksada kafesine ince  temiz kum  ve toprak karışımlı  kafes dibine  koyun  kuşlar  altla ilgilenirse  atması iyi olur  yulaf yiyiyorlarsada yeminde yulafı arttırın  buşekildede tüyü atlatmazsa uzarsa  kuyrukdaki  uzun olan tüylerden  dibleri şişgin olanı çekin gitsin  inşaAllah bu şekildede kolay atlatır.  SELAMETLE

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Ünal YILMAZ' Alıntı:
salma gibi bir yer varsa kuşların ucması acısından tüyleri rahatlıkla atması  imkan yoksada kafesine ince  temiz kum  ve toprak karışımlı  kafes dibine  koyun  kuşlar  altla ilgilenirse  atması iyi olur  yulaf yiyiyorlarsada yeminde yulafı arttırın  buşekildede tüyü atlatmazsa uzarsa  kuyrukdaki  uzun olan tüylerden  dibleri şişgin olanı çekin gitsin  inşaAllah bu şekildede kolay atlatır.  SELAMETLE
Kuyruk cekme yada tüy cekme olayı ni anlamadm

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
Kuyruk cekme yada tüy cekme olayı ni anlamadm
tüy kuyrukdaki tüyü çekmeyi kastettim bazı kuşlarda  tüyü atamama vardır onu kolaylaştırmak veya tüyden çıkmasını sağlamak için ben bildiğimi söylüyorum  kafese konacak olan kum & toprakda hakeza  kuyrukdaki  veya kuş  dibe konan kum veya toprakla  uğraşırsa  kanat dibi kuyrukdaki tüylerin şiş olmasından bahsetmişdim  bunların  temasında catlama gercekleşir sürtünme ile buda  o tüylerini atması dökmesi demek olur usta

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
şu tüyü bir atlatsaydık .. hayvanda zayıflamada oldu onun stresiyle..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
şu tüyü bir atlatsaydık .. hayvanda zayıflamada oldu onun stresiyle..
zamana bırakın ayrıca gereksizde vitamin vermeyin gereksiz verilen vitaminde kuşu erken tüye sokar.