Tüy Dökme-Belli aralıklarla hapşırma-Kuyruğun aşağı yukarı oynaması-durgunluk

Onur Yaren

Yeni Üyemiz
Herkese slm.
4 tane kuşum var.Kuşlarımda bu belirtiler var.kuşçu bir arkadaşım vitaform verdi.tüy dökme sorununa iyi geldi ancak hapşırma ve kuyruğu aşağı yukarı oynatması devam ediyor.kuşun bi taneside çok durgun diğer kuşlar birbiriyle oynarken bu ayrı ve durgun duruyor.hapşırıyor kafasını sallıyor gagasını tüneğe sürtüp duruyor.(bu kuşu yeni aldım)tedavi olarak ne uygulamam lazım.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
bence yeni aldıgın kuşu ayrı kafesin var sa oraya koy resimyükleyebilirsen kuşu görüp daha aydınlatıcı bilgiler verilir .kuş nezlede olmuş olabilir .burun deliklerinde sıvı görebiliyormusun varmı .yada mantar olabilir,

Onur Yaren

Yeni Üyemiz
Murat KABAYEL' Alıntı:
bence yeni aldıgın kuşu ayrı kafesin var sa oraya koy resimyükleyebilirsen kuşu görüp daha aydınlatıcı bilgiler verilir .kuş nezlede olmuş olabilir .burun deliklerinde sıvı görebiliyormusun varmı .yada mantar olabilir,
yardımın için saol.hemen resim ve video çekiyorum...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
aviviet vitamin  kompleksi ver derim belli bir süre.....on gün kadar...ve dıskısı  hakkında da  bilgi verirmisin?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ornimix iyi gelir, Alpay BİLİR abiden temin edebilirsin.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12237.0.html

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Belirttiğiniz durumlar genellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarında gözlenir. Bunun içinde tylan, baytril yada ornimix iyi gelir

Onur Yaren

Yeni Üyemiz
Alpay abiyle irtibata geçtim.nasipse bu hafta gidicem yanına.yardımlarınız için saolun.ilaç kullanımından sonraki gelişmeyi yazarım buraya.