T Tuğkan Üyemiz Katılım 8 Eki 2012 Mesajlar 71 Konum İstanbul Adı Tuğkan Soyadı Sert 26 Eki 2012 #1 1.5 senelık erkegım var henüz daha dısı almadım bu sıralar alıcam geçenlerde 1kg lık yemın ıcıne 1 tl lık nijer karıstırdım . aşırı derecede tüy dökmeye ve ötmeye basladı kafayı durmadan sallıyor nedir acaba belirti ?
1.5 senelık erkegım var henüz daha dısı almadım bu sıralar alıcam geçenlerde 1kg lık yemın ıcıne 1 tl lık nijer karıstırdım . aşırı derecede tüy dökmeye ve ötmeye basladı kafayı durmadan sallıyor nedir acaba belirti ?
U Umut Ergün Uzman Üyemiz Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 928 Konum Tokat/Almus Adı Umut Soyadı Ergün 26 Eki 2012 #2 kafayı sallıyorsa kızmıs olabılır
Kadir Arslan Takipçi Üyemiz Katılım 14 Eyl 2012 Mesajlar 140 Konum SAMSUN Adı Erol Soyadı Arslan 26 Eki 2012 #3 esı yoksa es alın kusa
M murat kabayel Uzman Üyemiz Katılım 31 Ağu 2010 Mesajlar 619 Konum izmir Adı murat Soyadı kabayel 26 Eki 2012 #4 yanlız kalan kuşun yemine neden nijer katıyorsun.kuş strese girmeden kızgın bir eş al . (yoksa ne yapacagı belli olmaz) C
yanlız kalan kuşun yemine neden nijer katıyorsun.kuş strese girmeden kızgın bir eş al . (yoksa ne yapacagı belli olmaz) C