Tüy Dökümü

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Kuşlarım büyük ihtimalle Tüy Dökümündeler. Özellikle Dişi Kesinlikle Tüy dökümünde. Erkek çiftleşmek istiyor ama Dişi Henüz hazır değil sanırsam. Hazırlamak ve Tüy Dökümünü hızlandırmak ve Rahat geçmesi için ne yapabilirim.?

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Sitede okuduğum kadarıyla Yumurta Haşlaması ve Mama önermişler ama Tüy Dökümü için. Vitamin Yerine de Meyveye alıştırmayı deneyeceğim. Ne diyorsunuz.?

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Dediğiniz ebeveynlerin yavru büyütme aşamasında daha önemlidir.Tüy değişiminde buğdayı çimlendirebilirsiniz.

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Tabiki sorabilirsiniz.Ben yardımcı olamasam bile daha tecrübeli ve deneyimli arkadaşlar mutlaka cevap vericektir.

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Muhabbet Kuşum iki Kanadını açık tutuyor. Dişi olan. İkiMuhabbet Kuşum var Erkek ve Dişi olmak üzere. Dişi olan Kanatlarını açıp titretiyor. Bir de Çift olduklarını düşünüyorum. Birisi bana Çift ise salmamam gerektiğini söylemişti. Doğru mudur Acaba.?

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Büyük ihtimal sıcaklardan kanadını açıyor.Kuşlarınızıda salmayın.Ayrıca fotoğraf eklerseniz daha iyi olur.

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Henüz Yuva takmadım çünkü Dişi olanın Göz Rengi daha Kara. Küçük olduğunu düşünüyorum ama Erkek zorluyor biraz. Kendileri Olgunluğa ulaştı. Acaba Aralarında Ay Farkı olması Sorun olur mu.?

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Arada Erkek ile Dişi gagalaşıyor ama. Acaba ayırmam mı lazım yoksa Çift olmak için uğraşan Kuşlar arasında olabilir mi.? En Kısa Zamanda Resim ekleyeceğim.

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Çok fark yoksa ay farkı önemli değil.Fotoğraf eklerseniz daha net cevap alırsınız.Ayırmayın sadece sabredin ve gerisini doğanın kanunlarına bırakın.