Tüy kabartması

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Kuşların tüylerını niçin kabartılar bikaçtanesini söylüyüm

1: Hastadır
2:Üşüyodur
3:yalnız oldugundan (Bu olaya rastladım ve tedavisini buldum yanına eş almak :) )

Ben bu yazdıklarım kesinlikle dogrudur

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
dışkısında  herhang bir  anormallik  gözleyemedim  tüye girme  ihtimali yüksek verdiğiniz  sıcaklık oranında sanmam soğuk alsın.... yinede  siz  dışkısını takip ediniz  ve soğuk algınlıgı için bir kür uygulayın derim  e vitamini  destekli..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
sende baytril olacaktı koruma amacıyla 3 gün ağzına 1 damla damlat ayrıca vitaform al vitaform hem antibiyotik-hem vitamin hemde kızıştırıcı etkiye sahiptir 3 gün süreylede suluğuna 2 mercimek tanesi kadar koy karıştır ver.ayrıca çifthanenin orta kısmını diğer çifti görmeyecek şekilde kapat

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
sende baytril olacaktı koruma amacıyla 3 gün ağzına 1 damla damlat ayrıca vitaform al vitaform hem antibiyotik-hem vitamin hemde kızıştırıcı etkiye sahiptir 3 gün süreylede suluğuna 2 mercimek tanesi kadar koy karıştır ver.ayrıca çifthanenin orta kısmını diğer çifti görmeyecek şekilde kapat
BAytril Tokatta kaldı abi :( vitaform  alırım olmadı. Çİfthanenin ortasını kapatmamın amacı nedir abi bilgi amaçlı soruyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
olabilir  +10

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Yusuf ERYURT' Alıntı:
BAytril Tokatta kaldı abi :( vitaform  alırım olmadı. Çİfthanenin ortasını kapatmamın amacı nedir abi bilgi amaçlı soruyorum
çifthanenin ortasını kapatmanın amacı çiftlerin birbirlerini görmemesidir sendeki çiftler hazır çift ama birbirlerini gördükleri zaman ilgileri birbirlerine karşı değil diğer çifte kayar o yüzden

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Abi çifthanenin ortasını kapattım kuşların ötmesi birbirine alakası arttı. Gökhan abi on numara adamsın :)

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
arkadaşlar  bakıyorum hiç bir tüy dikeni göremedim. popoda dşkı yapışmamış. Dışkıyı kontrol ediyorum normal. Yem yemesinde sorun yok. Kuş zayıflamadı. Neden tüy kabartır başka sebebi var mı ?

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Valla dediklerine göre her şey normal ötesi normal :) hareketsizmi günün her saati pekala?

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Vedat ŞEN' Alıntı:
Valla dediklerine göre her şey normal ötesi normal :) hareketsizmi günün her saati pekala?
evet ama yeni fark ettim nefes alması hırıltılı gürültülü ve hızlı

VeliCetinkaya

Üyemiz
Benim kuşumda hırıltı yok ama tüylerini kabartmış bir şekilde duruyor birde dışkısı yapışıyo az bişe sorun olabilirmi acaba?