TÜY SORUNU...

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Arkadaşlar size sormak istediğim 5 yavrulu bir çiftim yavrularin hepsinde karın bölgesi sırt ve boyun, yani kısaca kanatları başı ve kuyruk dışında hiç bir yerinde tüy yok ve sanki tüyler yolunmuş gibi duruyo bunun sebebi ne olabilir? Şunuda eklemekte fayda var 5 yavrunun 4 ü kendi yavruları 1 tanesi basşa çiftin yavruları yani anne baba genlerinden değildir.

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Tamam paniklemiyeyim ama bi sorun varki yoluyolar bunu sebebi ne olabilir?

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
BAZI KUŞLAR YAVRULARIN İLK TÜYLERİNİ YİYEBİLİYORLAR. AMA SONRA GERÇEK TÜYLERİ ÇIKINCA YEMİYORLAR. BENİM BİR ÇİFTİM ÖYLE. YAVRULARIN BEYAZ PAMUK GİBİ OLAN TÜYLERİNİ YEDİLER. AYNEN SİZİN ANLATTIĞINIZ GİBİYDİ. ŞİMDİ YAVRULARIN RENK TÜYLERİ ÇIKTI Bİ SORUN YOK YEMEYİ BIRAKTILAR.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bazı çiftlerde strese bağlı böyle durumlar söz konusu olabiliyor. Orlüx No Pick kullanırsanız tüy yeme kesilir.

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Kemal Bey no Pink yazinca hani panik yok demek istedi diye anladim :) . İlaç ismiymiş teşekkür ederim. Kemal Bey kusuruma bakmayin yanlış anladım.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SEN SAĞOL KARDEŞ BENDE ŞAHİNDEN DUYDUM AMA SANA AVRUPA SİTEDEN LİNK GÖNDERDİM VE BEN OKUDUM KİMYASALA GİRMEDEN VE SORUNUN NEDEN KAYNAKLANDIĞINI ÖĞRENDİM VE HERKES ÖĞRENSİN DİYEDE KONO AÇTIM OLAY ARIZAYI GİDERMEK DEĞİL BELKİ BU GEÇİCİ OLUR YARADILIŞ VE İNANDIĞIM YONDE HEP ARIZA NEDENİNİ BULMAK VE SENDE ONU BEYAN EDİNCE ZAMANIMI BU YÖNE HARCADIM HAKKINIZI HELAL DEİN SLM