tüy yeme.

yasin

Takipçi Üyemiz
Adı
yasin milayım
yeniçıkan yavrularımın baş ve sırt tüylerini annesi yiyiyor heralde nasıl çözüm bulurum yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkürler.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
erbay' Alıntı:
Catasol  ilaç kullan. Bu ilaç sadece anne ve babaya uygulanır.
Kullanışı şırınga yardımı ile kuşun ağzına hergün 1 damla damlatarak 5 gün süreyle uygulanır. Ayrıca 1 ay içerisinde 5 günden fazla kullanılmamalıdır.
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Catasol ilaç her çiftte kesin çözüm vermeyebilir ama denemeniz iyi olur

By-Leon

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
samet
Soyadı
uzun
erbay' Alıntı:
Kullanışı şırınga yardımı ile kuşun ağzına hergün 1 damla damlatarak 5 gün süreyle uygulanır. Ayrıca 1 ay içerisinde 5 günden fazla kullanılmamalıdır.
+1

bülentyıldız

Takipçi Üyemiz
Adı
Bülent
Soyadı
yıldız
erbay' Alıntı:
+1

E

elaziz2316

Guest
    Bu duruma sebebiyet veren faktör nedir acaba?
    Yani önceden dikkat edilerek önlem alınabilir mi?
    Bi vitamin eksikliği filan mı?
    Bulaşıcı özelliği var mı ?

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar bu konuyu tekrar gündeme getirmek istiyorum fikirleri olan arkadaşlarımızı merak ediyorum catasol ilacın etkili olmayacağını düşünüyorum bence aminoasit eksikliği durumu olduğunu düşünüyorum veteriner bir büyüğümüz dende aldıığım fikirler düşünmüş olduğum durumu netleştiriyor

aminovit forte vitamin kombinasyonun etkili olduğu görüşünde sizler neler düşünürsünüz !..

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Bu konuyla bayağı uğraştım sonuç alamadım sorunlu dişiyi yavrularla petşhop a satıyorum uzun zamandırda allaha  şükür bir sorun yok

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Arkadaşlar tüy yeme problemine orlüx firmasının ürettiği "No Pick" adında bir ilacı var. Tüy yeme problemi olan çiftlerde yavruların üzerine sıkıyorsunuz ve tamamen ortadan kalkıyor. Piyasasa varmıdır bilmiyorum. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Bu konuda Bilale büyük iş düşüyor.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ben kullanıyorum Cihan kullanmadığım hiçbirşeyi kimseye önermem. Bende Ankaraya sınırlı sayıda gelenlerden bir tanesini rica minnet aldım. tadındanmıdır bilmiyorum anne yavrulara bir daha dokunmadı. çok etkili. Anne yuvaya girmemezlikte yapmıyor ayrıca

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
ben de aradım bu ilacı ama bulamadım  :(

olmadı yavruların sırtına acı biber sürecem  :)

şaka şaka

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ben kullanıyorum Cihan kullanmadığım hiçbirşeyi kimseye önermem. Bende Ankaraya sınırlı sayıda gelenlerden bir tanesini rica minnet aldım. tadındanmıdır bilmiyorum anne yavrulara bir daha dokunmadı. çok etkili. Anne yuvaya girmemezlikte yapmıyor ayrıca

Şahin abi bu ilacı nasıl bulacağız bu kadar etkili ve gerekli olan bir ilaç Türkiyede neden yok 

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
avrupada da yeni geliştirilmiş bir ilaç Cihan. Tamamen doğal ürünlerden yapılmış ve hiçbir yan etkisi olmadığı kanıtlanmış. Avrupada şu anda ilaç geliştirmekten ziyade tamamen doğal ürünlere yönelmiş durumda. İlaç kullanmak zorunda kalmadan kullanmıyorlar. çünkü iyileştirmenin yanında o küçük bünyelerinde büyük tahribata sebep olabiliyor

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Arkadaşlar tüy yeme problemine orlüx firmasının ürettiği "No Pick" adında bir ilacı var. Tüy yeme problemi olan çiftlerde yavruların üzerine sıkıyorsunuz ve tamamen ortadan kalkıyor. Piyasasa varmıdır bilmiyorum. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Bu konuda Bilale büyük iş düşüyor.
Sen istersinde ben getirtmem mi canım abim.
Versele-Laga NO PICK yarın stoklarımızda olup satışa sunulacaktır...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bilal ERDEM' Alıntı:
Sen istersinde ben getirtmem mi canım abim.
Versele-Laga NO PICK yarın stoklarımızda olup satışa sunulacaktır...
Varol Bilalim. Emeklerinin karşılığı ödenmez