yasin
Takipçi Üyemiz
yeniçıkan yavrularımın baş ve sırt tüylerini annesi yiyiyor heralde nasıl çözüm bulurum yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkürler.
+1erbay' Alıntı:Catasol ilaç kullan. Bu ilaç sadece anne ve babaya uygulanır.
Kullanışı şırınga yardımı ile kuşun ağzına hergün 1 damla damlatarak 5 gün süreyle uygulanır. Ayrıca 1 ay içerisinde 5 günden fazla kullanılmamalıdır.
Kullanışı şırınga yardımı ile kuşun ağzına hergün 1 damla damlatarak 5 gün süreyle uygulanır. Ayrıca 1 ay içerisinde 5 günden fazla kullanılmamalıdır.
Ben kullanıyorum Cihan kullanmadığım hiçbirşeyi kimseye önermem. Bende Ankaraya sınırlı sayıda gelenlerden bir tanesini rica minnet aldım. tadındanmıdır bilmiyorum anne yavrulara bir daha dokunmadı. çok etkili. Anne yuvaya girmemezlikte yapmıyor ayrıca
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Catasol ilaç her çiftte kesin çözüm vermeyebilir ama denemeniz iyi olur
Sen istersinde ben getirtmem mi canım abim.Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Arkadaşlar tüy yeme problemine orlüx firmasının ürettiği "No Pick" adında bir ilacı var. Tüy yeme problemi olan çiftlerde yavruların üzerine sıkıyorsunuz ve tamamen ortadan kalkıyor. Piyasasa varmıdır bilmiyorum. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Bu konuda Bilale büyük iş düşüyor.
Varol Bilalim. Emeklerinin karşılığı ödenmezBilal ERDEM' Alıntı:Sen istersinde ben getirtmem mi canım abim.
Versele-Laga NO PICK yarın stoklarımızda olup satışa sunulacaktır...