selahattin abicim benımde tuy yolan kulsarım var ama su an ahmet abının onerdıgı tuzsuz aycekırdegını rondodan gecırıp mamasına katıyorum buna bı nebze care bulduk dıyelım diger bahsettigin kanibalizm yavruları komple tuysuz ,çıplak brakmak mı? ve bu hastalıga nasıl bir tedavi sureci uygulayabılırız?Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:bazı kuşlar tekrar yumurta yavru yapmak için erkenden yavruları yuvadan kovmak için ense tarafından yavruların tüylerini yolabiliyorlar birde kanibalizm var ondan bahsetmiyorum o tamamen yamyam hastalığı ilk birinci olaydan bahsediyorum böyle kuşlarımızı tesbit ettiğimizde dişi kuş veye erkek kuş hangisi yapıyorsa ayırın yavrulara ebeveynlerden birisi bakacaktır ben öyle yapıyorum
polarci' Alıntı:selahattin abicim benımde tuy yolan kulsarım var ama su an ahmet abının onerdıgı tuzsuz aycekırdegını rondodan gecırıp mamasına katıyorum buna bı nebze care bulduk dıyelım diger bahsettigin kanibalizm yavruları komple tuysuz ,çıplak brakmak mı? ve bu hastalıga nasıl bir tedavi sureci uygulayabılırız?