TUY YOLMANIN SEBEP VE ÇÖZÜMLERİ KA

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Tüy Yolma

Kuş Hastalıkları Ana ... Belirtileri ve Muhtemel Nedenleri ... Kuş Türleri & Onlar için en duyarlı olan hastalıklar ... Kuş Sağlık ... Kuş Tıbbi Terimler Sözlüğü ... Kuş ve Egzotik Tıp ve Eczacılık Şartlar Kullanılan İlaçlar ... bir kuş için oral ilaçları nasıl

Kuş Sağlık / Kuş Tıp Kütüphanesi

Davranış veya Hastalık Neden Yolma midir?

Davranışsal tüy yolma overpreening ile başlıyor ve ilerledikçe ise ajite tüy yolma bir ani başlangıçlı en yaygın bir hastalık süreci ile ilişkili.

Buraya tıklayın Davranış / Çevre Yolma yanı sıra potansiyel Tedavi Seçenekleri için

Tıklayınız Olası Fiziksel Tıp / / Çevre / Diyetik Nedenleri
Tıklayınız çalıştı Holistik Tedaviler için

Yolma için Davranışsal / Çevre Nedenleri ... Koparma çözmek için yanı sıra ipuçları ...

Tüy yolma çoğunluğu neden olur:

Yetersiz beslenme: Tek taraflı, dengesiz beslenme (bir hastalığa neden olabilir). Lütfen bu web kuş beslenme hakkında bilgi için.

Can sıkıntısı: kafes içinde bir pet kuş kullanılabilir Yetersiz aktiviteler eğlence için kendi tüylerine açmak için kuşlar neden olabilir. Pet onların kafeslerinde çok fazla zaman harcamak olabilir (kafes içinde serbestçe hareket etmek için bir papağan için çok küçük, özellikle) veya bir papağan da eğlendirmek için oyuncaklar yok. Bir kuş kafesi geçirdiği daha fazla zaman, daha büyük kafes olmalı!

Michael ve Diane Rametta kendi kakadu Coco ucuz olan koparma oluyor çözmek başardık pamuk mop kafaları onu kafesin üstüne ve onun salıncakta asılı olduğunu. Koparma yıl sonra, Coco şimdi sadece paspas başlarını alıp çiğneyerek onun dikkatini koyar. Onlar sadece paspas kafaları (# 24 Rubbermaid gelen "Kes End mop") "cut sonu" satın işaret minimize Coco ayaklarının yakalanan veya karışık yakalanma riski. Coco altında "önce" ve "sonra" fotoğraflara bakın. Bu yaklaşık 5 yıldır almış ama tüyler büyüdü neredeyse dolu ve o bu yaz ilk kez uçtu. Ekstra eğlence kravat ekstra boncuk veya fındık / tohum için onların içine kağıda sarılmış.

Aşağıdaki web siteleri kuş işgal mükemmel ipuçlarını sağlar: Çevresel değişiklikler .... Kuş Prova Eviniz .... toplayıcılık yıkıcı davranışlar durur ... Ayrıca bakınız: sizin Petbird Olumsuz Davranışlar Yönlendirme

Işık: Kuşlar güneşin tadını ve ortamdaki ışığın çok seviyorum. Onlar karanlık köşelerinde tutulur, bunlar depresif olma olasılığı ve tüy yolma hatta kendini yaralama dönebilir. Bu ek, güneş ışığı gerekli D vitamini oluşturmak için gerekli olan - aynı zamanda tüy yolma bağlantılı edildiği eksikliği. Bazı kuş sahipleri davranış ve tüy durumda teslimi yaklaşık toplam tanıklık ettik uygun ışık koşullarında kendi kullanılabilen bir kez Evcil.

Avianweb ziyaretçi "Leslie Tannahill" onu deneyim onun evcil hayvanınızın davranış koparma sorun çözülene ne olarak paylaşıyor:

"Benim kuş yıllardır koparılır ve onu durdurmak için almak ve bazen de yaptığınız için çeşitli şeyler denedim ama her zaman geri giderdim. Bir bir buçuk yıl öncesine kadar ben yeni bir ev satın aldığında. Harika bir var" Üç tarafı ve iki tepe üzerine pencereler bulunmaktadır florida odası ". ben o kuşlar ve insanlar dışında ve lo-beğenirsin izlemek için güçlü olmak zevk alırdım düşünerek orada kafesinden koymak, o koparma durdu. o gelmeli böylece oda ısıtılmadığı edilir soğuk aylarda, ve ben ona "yaz" her gün 5 saat alır böylece bir zamanlayıcı bir fullspectrum lamba var, o da o zamandan beri toplanmış değil. Ben ışığı cevap olduğunu bilseydim, ben tam teşekküllü kuş yıl önce sahip olacaktı! "

Toronto, Kanada Diane Sanborn aşağıdaki açıklanır: .. "Benim Afrika Gri, Ray, aniden yaklaşık bir ay önce hasat çılgın tüy başladı Gerçekten, ben iş benim veteriner ve kan onu getirdim hiçbir yerden görünüyordu düşük kalsiyum ortaya, ve yüksek safra tuzları . Biz onun diyet biraz değişti ve uva / kafesinden üstüne yerleştirilir UVB lamba Reptillian tip Işık Terapi başladı. biz Ben koparma tüy devam ve "kötü" bir alışkanlık haline diye endişelendim bu değişiklikleri başlamadan önce. sanırım ben. onun dikkatini başka yöne ve "koparmak" için onun ihtiyacını karşılamak için mükemmel bir çözüm üzerine gelmiş . Gazete simit yeni kağıt, rulo 1 büyük parça al. değilse burada ne var. Bazı ev yapımı oyuncak biliyor olabilir ve bükün kalın bir halat simüle etmek için sıkı, daha sonra bir düğüm kravat. Ben her gece 2 veya 3 (ve Ray saatler Bunu yaparken dikkatle) ve kafes çubuklar aracılığıyla parçası kıpırdamak. o sabah erken hasat bu yana biz şimdi görmeni yerine tüy AM, rendelenmiş kağıt. Bu çalıştı ve şimdi daha hafif ve daha iyi beslenme getting ki koparma tüy arkamızda olduğunu umuyoruz. "

Avianweb Not: pencere camı tarafından filtrelenmemiş doğal güneş ışınlarından Kuşlar yarar, cam blok olarak gerekli UV ışınlarının kemik sağlığı için gerekli D vitamini sentezlenmesi için gereklidir. Yani hava koşulları (kafesin bir kısmını veya çok fazla ısındığında bir kuş güneş çıkmak için izin gölgede olduğundan emin olun yılında ışınları izin izin ne zaman pencereleri açmak için önemlidir. Sırasında Kış aylarında, tam spektrumlu lambalar doğal ışık yerine geçebilir.

Stres

Yatıştırıcılar, hipnotikler ve trisiklik antidepresanlar zaman zaman etkili bir tedavi olarak rapor edilmiştir.

Alternatif Tedaviler:

Birçok kuş sahipleri hasat onların Evcil 'tüy kendi Evcil başlayarak hemen sonra durdu bulundu Avitech AviCalm Ek Sakinleştirici (Stres azaltılması için) ve Featheriffic(Büyüme ve iyi tüy kalitesi uyarır). Onlar gıda üzerinde bu takviyeleri serpilir.

İlaç : Grindlinger ve Ramsay tarafından ilk çalışmada, 10 ağır tutulmuş kuş dozlar ile tedavi edildiKlomipramin 0,75 ila 3,0 mg / kg arasında değişen.

Refeathering cilt ve folikülleri refeathering üretmek için göremezlik noktasına körelmiş etmemişti alanlarda oluştu;
Kuşların% 20 refeathering yeteneğine sahip idi;
% 50 eksorasyon veya inflamasyon alanları iyileşti o noktaya, daha az tüyleri aldı;
Kuşların% 40 kendi vücut ağırlığının% 10'unu kazandı.
Kuşlar daha aktif ve daha sosyal olduğunu, ancak antikolinerjik (antihistaminik gibi) yan etkileri uyutulmamışsa ve etkilenmez, kuş sahiplerinin% 60 göre.
Örneklem nüfusu az çok etkilenen kuşlar kullanılmış olan bu çalışmanın bulguları daha olumlu olabilir. Muamele kuşların% 50 meydana çekme önemli bir azalma gerçekten dikkate değer olacaktır.

Tıp Stres İlaç Bütüncül Alternatifler (stres kontrolü için aşağı doğru ilerleyin)
Yalnızlık: Papağanlar sosyal varlıklarız. Doğal ortamlarında, çoğu sürülerde veya en az bir arkadaşı ile meydana gelir.

Evcil hayvanınızın kuş daha fazla vakit geçirmek ya da bir kuş arkadaşı sağlar.
Davranış modifikasyonu. olumlu destek sağlanması ve tahribatsız faaliyetlerine karşı, kuşun enerji yönlendirme
Kuşların küçük bir yüzdesi, bir ters cinsiyette eş ilavesiyle davranışı ortadan kaldırabilir.
Kafes Yer:

Purdue Üniversitesi Araştırma featherplucking dahil papağanlar, anormal davranış, bu yaygın konuyu içine aşağıdaki sonuçlar (takip makalenin geçerli vermiştir bu web sitesi )

... kafes yerleştirilmesi gibi fiziksel çevre, çalışmada kullanılan papağanlar tarafından toplama önemli bir faktör üreten tüy oldu ... Bilim adamları insanların odaya girdi kapıları bir görünümü izin vermedi kafesleri papağan meşgul daha az olduğu bulundu tüy yolma içinde.

"Papağan sahipleri ve yetiştiriciler için, bizim araştırma gösterir bir şey, kafesin oda neresinde konumlandığını içine düşünce bir sürü koyarak değer olabilir yani," Garner dedi. "Ben bakım ve sağduyu bir sürü bir sürü düşünüyorum, bu davranışların özellikle sosyal konut ve olumlu etkilerinden daha önceki çalışmaları göz önüne alınarak, yönetilebilir ve önlenebilir çevresel zenginleşme gibi, toplayıcılık cihazları ve tırmanma. ( tam metin )

Fiziksel Tıp / / Çevre / Diyet Nedenleri:

Ağrı: Kuşlar ağrı anlamıyorum. Örneğin, benim yaşlı, engelli Sultan papağanının artrit ve o acı içinde zaman onun şiş eklem ısırma tutar. Kuşlar, acı vardır, onlar acı yoğunlaştığı alanda çiğnemek / ısırabilir ya da bu alana (sakatat) tüyleri kaldırabilir. Eğer evcil hayvan belirli bir alan üzerinde yoğunlaşır bulursanız - ziyade rastgele tüy yolma, bu hayvanınızın lokalize ağrısı yaşanıyor, iyi bir göstergesi olabilir.

X-ışınları genellikle ağrı tüy yolma ilişkili olduğunda tavsiye ve zaman olan tüy yolma dağıtımı sırt, boyun ya da göğüs bitti . X-ray gibi bloke taşlık, proventriculus veya cloaca genişletilmiş bir gaz gibi problemler ortaya çıkarabilir ağır metal zehirlenmesi , yabancı cisimler, dalakta büyüme ve airsac hastalığı. Sadece ürün üzerinde boynuna tüyleri koparıp Bir papağan kırpma rahatsızlığa neden içinde sıkıştık kaldık tel parçalarıyla içtikleri saptanmıştır.

En yaygın hastalık / sağlık sorunları şunlardır:

Psittakoz grip benzeri semptomlar belirgin ise daha çok ve -.. (kalıcı grip benzeri semptomlar ile insan devredilemez hastalık antibiyotiklerle tedavi etmek oldukça kolay Bu hastalık, özellikle evcil hayvan mağazalarından veya yetiştiricilerden gelen son dönemde kuşların düşünülmelidir aile üyeleri.
Mantar ( Aspergillozis ), pamukçuk, stafilokok enfeksiyonlarının
Ağır metal zehirlenmesi (özellikle çiğnemek gibi kuşlarda şüpheli) Semptomlar: uyuşukluk, iştah kaybı, kusma, artan susuzluk ve sulu bırakarak eksikliği. Kronik düşük dereceli çinko maruziyet aşırı Barbering ve tüy yolma neden olabilir.
? Senin papağan yeterli ışık alıyor , aynı zamanda "Güneş vitamini" olarak bilinen - - Tıpkı bizim gibi, bizim kuşlar D vitamini sentezi için ışığa gerek cildimizi güneş ışığına maruz kaldığında oluşturulduğu gibi. Bu vitaminin eksikliği tüy yolma gibi kötü cilt ve tüy koşulu ile ilişkili bulunmuştur. Lütfen buraya tıklayın bilgi için.
A vitamini D / Kalsiyum eksikliği de arızalı neden olabilir uropygial veya yağ bezi bu bez kuşlar kendilerine gagala gibi tüyler içine yayılır D3 vitamini öncüleri üretir gibi. Ultraviyole ışığa maruz kalma sonucunda, öncüleri kuşlar tekrar kendilerini gagala zaman sonra yutulur edilecektir aktif D3, dönüştürülecektir. Bu nedenle, yağ bezi kontrol edilmelidir tüy yolma kuşlar, ve / veya nöbetler muzdarip olanlar da.
Kaynaklar:

Çiğneme Tüy Toplama / Feather için Tanısal Yaklaşım
Gıda Duyarlılıklar / Alerjiler (kaşıntı / kuru kesintili / / inflammed cilt)

Bir veterinere göre, uzun bir süre Plucker (kuşkusuz hiçbir folikül hasarı, engelleme) ile sorun kaşıntı ve ne zaman zarar vermeye başlar ise cildi kuru olduğu gibi deri yoluyla yeni bir tüy sonları, - muhtemelen daha da tüy teşvik edecek Evcil hayvanınızın yıkım. Gerçekten durum evcil hayvanınızın cilt için önemlidir. Bu nem ile tamamlamak, sonra kuş alanındaki nem izlemek isteyebilirsiniz; eklenmesi ile, hamamlar miktarı ve sıklığı artan aloe sonra genellikle büyük bir yardımcı olur.

Aloe Spreyler genellikle biraz pahalıdır ve kolayca maliyetinin bir kısmını yapılabilir. Sadece% 100 aloe jeli 1 katılmak ve su 3 parça ile bir püskürtücü içinde karıştırın. Shake it up ve kullanıma hazır hale geliyor.

Kuru kaşıntılı deri, aynı zamanda bir göstergesi olabilir karaciğer sorunu . Karaciğer sorunları çözüldükten sonra, bunu durdurmak için kaşıntı için bir süre alır.

Gıda Duyarlılık: Bazı kuşlar buğday, mısır, pirinç ve grains.The kaşıntı duyarlı tüm bu elimine edilir bir kez bir kez vermeyebilir.

Bakın bu web diyet önerileri için.
Esansiyel yağ düzeyinin düşük olması da kuru cilt katkıda bulunacaktır. Sınırlandırılması veya ortadan kaldırılması pelet ve esansiyel yağ asitleri yüksek gıdalar / tohum artırılması gibi tavsiye edilir:

Lütfen buraya tıklayın sağlıklı Omega 3 yağ asitleri açısından zengin olan gıdalar için.
Hormonal:

Birçok papağan onlar olgun olarak göğüs bölgesinde sakatat ve üreme durumu içine almak. Hormonal kuşlar için başka tipik koparma desen bacaklarının arasına hasat edilebilir.

O geçici olarak onun odasına yerleştirildi aynı türün bir üreme çifti seyretmek zorunda kalmıştı bir adet kuş göğsüne çekti. En kısa sürede çifti taşınmış olduğu gibi, hasat durdu.

Bazı durumlarda, bir veteriner hormonal davranışı azaltmak için Lupron iğneleri yapılmasını önerebilir. İlaç Lupron cinsel hormonları kapatır. Bazı kuş sahipleri hasat hormonal hemen bu ilaç verildikten sonra tekrar başladı asla başladığını bildirmektedir. Koparma hormonal hayal kırıklığı nedeni eğer çalışır.

Ancak, veterinerler ilk evcil hayvan sahiplerinin yapmanızı öneririz çevresel değişiklikler gibi aynalar veya yuva kutuları kaldırma gibi cinsel tetikler, azaltılması ve böyle bu davranışı uyardığını sevişme ve kış güneş ışığı taklit etmek için ışık döngüsü değiştirerek gibi hormonal stimülasyon önlemek için. Tüm bu değişiklikleri ilaç tedavisi daha başarısız olursa garanti olabilir. Ilaç tedavisi kadınlarda en etkili olduğunu, ancak, aynı zamanda, erkeklerde etkinlik göstermiştir.

Lupron Hakkında: Leuprorelin asetat FSH ve LH hormonlarını azaltmak gerekir hipofiz üzerinde inhibitör etkisi vardır. Bu ilaç, kronik yumurtlama, hormonal saldırganlık ve tüy yolma için kuşlar kullanılmıştır. Yine, bu tüm durumlar için mükemmel bir ilaç değildir ve kesinlikle.

Hormonal Tetikleyiciler azaltılması hakkında daha fazla

Enfeksiyonlar:

Bir kuş düzensiz bir desen tüyleri yok ettiği zaman, bazı uzmanlar da, çünkü gibi solunum problemleri, enfekte hava keselerinin yerle tüyleri toplayıp olabilir inanıyoruz aspergillozis .

Diyet Eksiklikler :

Kalsiyum, tuz ve / veya protein eksikliği bir diyet de koparma / çiğnemek için bir neden olabilir. Bir damızlık ayrı bir kapta tuzlu su (sıcak su bir litre için 1 tatli kasigi tuz) da ekleyerek önerdi. Sen, veteriner ile önceki olasılıklarını görüşmek isteyebilirsiniz. Kuşlarda Kalsiyum malabsorpsiyon problemi fosfor gibi diğer besinlerin bir dengesizlik getirdiği olabilir.

Kırmızı Palm Yağı: Her gün daha fazla Kırmızı Palm Yağı Kırmızı Palm Yağı ile kuşların beslenme ilave edilmiş ve sağlıklı / parlak tüyleri bildiriliyor. Geçenlerde ekleyerek başladı ve benim papağan gerçekten gibi görünüyordu şaşırdım. Birçok kuş sahipleri bu ürünü tavsiye edilen ve bir San Pedro, CA (sonraki alıntı) gelen Amazon.com b J. Hall bir inceleme dikkat çekti:. "Bu bir şaka değil ama yararlı bir tavsiye ben bu yağı aldım çünkü Bir tüy yolma sorunu olan bir papağan var. Ben yaklaşık 3 ay boyunca ona yumuşak gıda günlük yarım tatlı kaşığı ekleyerek oldum ve sonuçları terrific. O var neredeyse geri tam tüy ve biz ekleyerek başladığından beri tek bir pinfeather koparıp değil bu. Bu mantıklı bir çözümdür. Palm fındık en papağan doğal diyetin bir parçasıdır. Sadece kırmızı palmiye yağı başka bir kafeste kuş diyet eksik besin içerdiğini mantıklı. koparma tüy karmaşık bir gizem olduğu Sizin kilometre değişebilir ama benim durumumda bu bizim huysuz Eclectus için bir mucize tedavi oldu. "
Orijinal incelemesi dahil olmak üzere ürün, açık Bu web sayfası(Gözden aşağı kaydırma) ... Ayrıca, yerel sağlık gıda deposu bu yağ almak mümkün olmalıdır.
: Nasıl beslemek için onu attı Popcorn büyük tadı ya da bunu sebze kavurun olabilir. Ancak, buzdolabında bu petrol tutuyorum ve bana sadece bir bezelye boyutunda kazıma çıkarıp benim papağan taze gıda üstüne yerleştirmek için olanak sağlayan, böylece katı var. Onlar bunu seviyorum.
Kuş beslenme hakkında daha fazla bilgi için, lütfen bu sayfayı

Endokrin / Üreme Hastalıkları

Toksinler

Çinko Toksisitesi: Çinko tüy kuşlarda koparma neden olacak bilinen bir toksindir. En çok etkilenen kuşların tüy yolma olduğunu ya da depresyon ve gastrointestinal staz belirtileri gösterdi. Hekiminiz sizin kuş çinko düzeylerini ölçmek mümkün olacak. Çinko kaynakları şunlardır: yani, galvanizli veya boyalı kafes, hızlı bağlantılar veya donanım, galvanizli yemekleri, metalik oyuncaklar - aslında herhangi bir metalik, parlak nesne şüpheli olabilir
Çevresel toksinler : gibi ürünlerle tarım ilaçları için, pozlama temizlik ürünleri, hava deodorantları , vb (ev veya bahçede zararlıları kontrol etmek için toksik olmayan yollar için, lütfen bu web sayfası .)
Parazitler

(Yani, Gardia ) - sık giardia toplama desen genellikle göğüs, kanat alt kısmında, uyluk, omuz içi ve bazen bel bölgesini etkilemektedir.

Bulaşıcı hastalık

Hipotiroidizm / Düşük Tiroid İşleyişi

Sistemik Hastalığı

Çalışılan Holistik Tedaviler:

Çalıştığınız şey bulduysanız, lütfen bize e-mail !

Yolma İlköğretim Neden - Stres: Bazı kuş sahiplerinin koparma onların Evcil 'tüy kendi Evcil başlayarak hemen sonra durdu bulunduAvitech AviCalm Ek Sakinleştirici (Stres azaltılması için) ve Featheriffic(Büyüme ve iyi tüy kalitesi uyarır). Onlar gıda üzerinde bu takviyeleri serpilir.

Arı Poleni: Bir kuş sahibi tüy yolma ile kendi deneyimini anlatıyor: "Ben organik arı poleni günde vererek başladı pluckers bir çift var bu kuşların iki koparma durmuş bu kuşlardan biri kronik bir Plucker idi; [yok] a.. Onun kafası hariç ona tüy,. O artık neredeyse tamamen tüylü olduğunu. "
Ben Dr Harvey'in Pee Polen ile kendi kuşun kuru gıda Başa ve bu benim tiel Kullanıcı artrit ile muazzam yardımcı oldu. Dr Harvey'in Pee Polen Ben yerel sağlık gıda mağazalarında ne öder daha henüz az pahalı sınıf insan vardır. Ben de bir beslenme artırmak için kendi yiyecek üzerine serpin. tıklayınız bilgi için.

Başarı Öyküsü: Sue Crossley bildirir:.. "Ben de ... Avustralya'da yaşayan ve sadece ciddi orman yangınları yaşandı ve bizim evden tahliye edilmek zorunda Bizim Sultan papağanı ... çok stresli, depresif oldu ve onun tüylerini yolma başladı ben bulunamadı web sitesi olan Arı Polen önerilir. ben aslında benim dolabın bazı polen olan bir arıcı (arıcı) için çalışmak gibi. Benim kuş polen (Onu daha önce bunu vermek hiç düşünmemiştim) sevmiş ve koparma durdu ve 2 içinde neşelendi onu sever ve o kadar sağlıklı ya da mutlu görünüyordu asla sırf gün. ben kronik pluckers çalışmak nasıl söyleyemem, ama stres için, ben daha iyi bir şey tavsiye olamazdı. Şimdi onu günlük polen verir. "

Sirke Cure : Bir kuş sahibi sprey-emmek için onu veteriner tarafından tavsiye edildi ona tüy yolma 1/4 çay kaşığı elma sirkesi (ACV) karışımı bir hayvan kuş suya 1 litre günde 3 kez (2 çay kaşığı ZMA eklendi ) su fincan başına. Bu hile bazı kuşlar ile iyi iş gibi görünüyor. Bazı endişeler bu elma sirkesi ve çıplak cilt için su çözümü uygulama hakkında çıkarılmıştır unutmayın. Bu, hassas bir cilde sahip kuşların bazı tahrişlere neden olabilir. İlk cildin küçük bir yama üzerinde deneyin ve pet (denemek için izin) nasıl tepki vereceğini görmek için en iyisidir. Birçok durumda, bu çözüm, hatta sakinleştirici görünmektedir. Ancak, ilk test etmek en iyisidir. Aloe Suyu (Not Jel): Bazı kuş sahiplerinin başarılı bir aloe suyu / su solüsyonu ile kendi kuşlarımıza püskürterek tüy yolma durdu. Aloe "anti-kaşıntı" özellikleri (tüm kesik, döküntü ve böcek sokması için kullanılan sonra öyle) sahip olduğundan hasat kaşınan kuru ciltte neden olduğu zaman yardımcı olur mantıklı. Er tedavi başlar, daha uzun vadeli mutat Plucker tedavi etmek daha zor olduğu gibi, koparma durdurulması şansı. Bu dört bölümden saf su ve bir kısım Aloe Vera jeli ile sprey şişe doldurmak için tavsiye edilir. Çözüme ihtiyaç kuvvetli ya da zayıf olarak yapılabilir. Lütfen dikkat: Bir tüy koparıp kuşun çıplak deri üzerine soğuk sprey kullanmayın. Su (sıcak değil!) Konforlu ve sıcak olduğundan emin olun.

Mix Aloe Vera Suyu (değil Jel) Su ile - 50/50 . Sis, kuşun bu çözüm ile günlük. Siz daha büyük bir eczane ya da bakkal olarak Aloe Vera Suyu alabilirsiniz. Koparma Bazı kuru cilt neden olabilir - ve bu sizin kuş durumda ise, bu yardımcı olacaktır. Ayrıca hiddet azaltmak - insanlar için yararlı olan alerji .
Not: Bu Aloe Suyu buzdolabında tutulması çok önemlidir. Bu kötü gidip sonra yararlı daha fazla zarara neden yok. Tazelik ve hijyen çok önemlidir.

Palm Yağı: Özellikle Afrika Greys ile değil, sadece bu yüzden, kendi diyet Palm Yağı ekleyerek büyük ölçüde tüy durumu iyileştirebilir. Palm Yağı büyük ölçüde, koparmak ya da çiğnemek isteği azaltır tüyleri büyümeye olanak sağlar ve bu güçlü ve parlak tüyleri vardır. Bu yağ küçük bir miktar (1/4 çay kaşığı yaklaşık haftada iki kez) kullanarak herhangi bir papağan tohum ile karıştırılmalıdır. Aynı zamanda, diğer papağan (8 damla haftada iki kez yaklaşık küçük hayvan / Sultan papağanının boyutu.) beslenebilir. Kırmızı Palm Yağı yerel doğal gıda deposu mevcuttur.
Not: Benim Afrika Greys tüyleri parlak ve güzel. Diğerleri de aynı rapor. Kesinlikle tavsiye edilir.

Stres Kontrolü:
Bu tür "olarak bitkisel formülasyonlarNo More Pluck"Veya" Stres Kontrolü Kral Bio A.Ş. tarafından "aynı zamanda karşı etkinliğini göstermiştir strese bağlı yolma . Onların doğal bitkisel karışımlar kuşlar dahil olmak üzere çoğu hayvan, stresi ve endişeyi azaltabilir. Bu ürün aynı zamanda saldırgan davranışlar ile yardımcı olur. Bir Müşteri incelemesi devletler bu "ÜRÜN GERÇEKTEN BİR MUCİZE İŞÇİ IS!". bir kuşun içme suyu eklenir. paketi de gösterir "Doğal% 100 Güvenli YOK Yan Etkileri ile Gelişmiş Homeopatik Formülasyonu."

Tıklayınız maddeler ve uygulama listesini görüntülemek için.

Pluck-no-fazla alternatif ürün "'dir 911 Stres Kontrolü " Kral Bio. Bu ürün Homeopatik bölümünde sağlık, gıda mağazaları mevcuttur. Bu çok benzer Pluck-no-daha fazla malzemeyi ve 2 oz şişe için 16 $ 20 $ arasında maliyeti var. Bu kuşun yiyecek veya su bir damla veya iki doğrudan spreyler bir çift sürer. Bu kuşlar ve sürüngen yanı sıra örneğin kedi, köpek ve atlar gibi memelilerin, kullanılabilir; gibi gerilmiş-dışarı insanlarda. Birçok etkinliğini yemin ederim.

Not: Bir veteriner evcil hayvan ya No More ve Stres Kontrolü formülü Pluck açıkken bir liste üyesi HERHANGİ TAZE GIDA beslemek değil önerilir. O sadece pişirilmiş gıdalar, pelet ve tohum beslenme önerir. Ona göre, taze gıda, doğal formülü ile etkileşim ve bu boşuna bir çaba.

Bach'ın Çözüm:

Sahipleri Bach'ın Çareleri kullanımı sonrası iyileşme değişen derecelerde raporu:

"Rescue Remedy" (daha az pahalı eşdeğerleri mevcuttur) onun sakinleştirici özellikleri için insanlar ve evcil hayvanlar için tavsiye edilen bir çiçek esansı çaredir. Bu zorlu / Stresli zamanlarda koşulsuz destek sağlar.

Hardal Bach Çiçek çare koparma için önerilir başka biridir. Bu ilaç hiçbir belirgin nedeni olarak ayarlar depresyonu hafifletir.

Cerato Çiçek Çözüm yalnız ve hormonal, ve bu yüzden ciddi davranış sorunları geliştirme papağanlar için kullanılır. Bu ilaç durumlarda etkinliği göstermiştir nerede bir cinsel hayal kırıklığının bir sonucu olarak bir papağan plucks.

Birlikte Bazı karışımı değişik çareler - bir seferde beşten fazla karıştırmak için, genellikle tavsiye edilmez rağmen.
Yukarıdaki ürünler stres veya anksiyete muzdarip papağan için çok işe yarayabilir, ancak stres veya toplama nedeni hala fiziksel nedenleri olabilir, özellikle de ele alınması gerekebilir. Bu nedenle, üzerinden gitmek de lütfen bu web sitesini kafesin konumunu değiştirerek veya veteriner müdahale gerektirebilir kadar basit olabilir toplama nedeni, değerlendirmek.

Geçici Düzeltmeler: aşağıdaki temel sorun RESOLVE olmaz unutmayın, sadece onun tüylerini çekerek, ya da onun cilt üzerinde çiğneme tarafından telafi edilmesini mümkün olmaktan senin evde beslenen hayvan kuş duracaktır. Veterinere bir temel koşulu bulamadı eğer aşağıda sadece uygulanması gerektiğini, bu davranış olduğuna inanır ve bunu umarım kötü bir alışkanlığı kırmak için önerir.

Büyük başarı alt gaga (mandibula) küçük bir çentik koyarak bir veteriner tarafından ulaşıldığında zor bir kuş tüyü kavramak ve henüz yeme aksatmaması için yapar. Gaga sonunda tekrar çıkacaktır; başparmak kuralı derin çentik daha uzun çalışıyor olmasıdır. Ve hasat halen araştırılmaktadır gerekir, ancak bu işlem tüy foliküllerinin kalıcı hasarı önlemek ve daha fazla tüy kaybını önlemek tüy nedeni - Bu yalnızca belirti tedavi edecektir.

Tasması : Bu ​​mutilators gibi ciddi vakalarda, için ek adımların atılması gerekebilir. İnsanlar overpreening bir kuş / durdurma bir "tüp yakalı" ile onun / onu tüy yolma başarı bildirdin.

Kuş sahipleri başarılı bir yaka gibi yumuşak boru izolasyonu borular kullanılmıştır. Herhangi bir donanım mağazalarında satın alınan ve Elizabeth yaka daha rahat edilebilir. Bu izolasyon tüpleri farklı çaplarda gelir, böylece tüylerini çekip aşağı ulaşmasını evcil hayvan tutmak için hayvan boynuna kadar yakın olacağını biri olacaktı. Boynuna sığdırmak için - sadece kısa bir parçasına ihtiyaç. Yalıtım tüpleri zaten hiçbir kesme, bantlama, zımbalama veya herhangi bir şey yoktur bu nedenle bir boru üzerinden sığdırmak için kesmedim edilir. Sadece dışında esneme ve kuşların boynuna koydu ve bitirdiniz. Vet önerilir. Bu inşaat büyük, denge kaybı yoktur; papağan kolayca taşıyabilirsiniz.

Benim papağan gibi sık (o acı nedeniyle sinir hasarı vardı düşmesinden kaynaklanan yaralı bir göğüs kemiği gibi ek sorunlar vardı, PDD / Amerika papağanı Hastalık Wasting Ben sadece koparma onu durdurdu somethign arıyordu yüzden.), aynı zamanda onu korumalı göğüs. Ben kalın spor çorap (kalın, daha iyi bir kuşun gagasına dayanır) kullanılır. Ben kuşun göğüs karşılamak için yeterince uzun bir "tüp" vardı kadar ben, çorap off "ayak" kesti. Ben kanat için iki tarafta iki tane yarık kesti. : Bu web sayfasında, bir fotoğraf görebilirsiniz Xena.htm.

Bitki Bra: Oldukça kolay bir çözüm kırpma sutyen (aşağıda gösterilmiştir) sunuyor. Ben elastik bandaj onu yaptı. Bu geçici yaralarını ulaşmasını çiğneyiciler engeller.

"Spor-çorap" çözüm biraz daha uzun sürer - bu daha kalın olduğu gibi. Sizinle çalışmak için değil, kırpma sutyen kolay olabilir. Bu bandaj ve hasta ve zayıf kuşlar yapmak eğilimindedir olarak, tünekten düşerken kendini incitmeden, kuşa korumak için göğüs arasında bazı yastıklama malzemesi koymak olabilir.

Kabarcık Tasması: Başka bir seçenek ticari Kabarcık Yaka olduğunu. Bunlar yaygın olarak kullanılan sabit-colllars daha rahattır. Umarım veteriner hekimle bu taşır. Eğer değilse, aşağıdaki veteriner ofisleri yapın: Bridget Ferguson, DVM, Heath Hayvan Bakım Merkezi, Renton, WA; Wildwood Veteriner hastanede l 838 Portola Rd Portola Valley, CA 94028-7207, Telefon: (650) 851-9453; Lynn R Dustin , VMD-Yönetim Kurulu Sertifikalı Kuş Uzmanı, Bay Area Kuş Hastanesi 2145 Taraval St San Francisco, CA 94116 Telefon: (415) 566-4359. Hekiminiz bu yaka sipariş etmek gerekiyor. Onlar nispeten daha ucuzdur.

Kuş Tasması : Başka bir ticari yaka - Ayrıca veteriner tarafından satın gerekmektedir. Ayrıca nispeten daha ucuzdur, ancak veteriner sağ boyutu ile pet uygun bir bütün seti sipariş etmek olacaktır.

Deneme Biraz sizin için en iyi çözüm bulmanıza yardımcı olurhttp://www.avianweb.com/featherplucking.html.