ÜÇ ÇİFT TE AYNI

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
slm dostlar..yaşları aynı..soyları farklı 3 üreticiden 3 takım kuş aldım..tektek kendim gittim beğendim aldım..aldığım yerde çok temiz ve layıkına uygun yerlerdi..kuşlar eş olmuşlar cıvılcvıllardı..kafeslerini aldım kafese koydum arabaya ve evegeldik..geleli 1 hafta oldu...ama benim o bıcırkuşlar gitti yerlerine sakin ve hiç sesleri çıkmayan kuşlargeldi..sadece arada bir birtanesi cıykk ediyor okadar..tamam yerdeğiştirmeden olabilir ama hepsi birmi..arada ötüşen olur neşeli olan olur..yemelerinde sorun yok...yemek yiyorlar su içiyorlar...müziğebiletepki vermiyorlar...o birbirlerine sokulan hayvanlar gitti yerlerine sadece yanyana duran hayvanlar geldi...umarım bu durumgeçicidir...muhabbetkuşu gevezedir baş ağırtır derlerdi..nerde..nedersiniz bu işe nezaman düzelir acaba???

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
bir süre daha ortam değişikliğinden yabancılık çekeceklerdir hayırlı olsun  ;)

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
öncelikle hayırlı olsun Allah tüyleri adetince yavrular nasip etsin.
kuşlarınız yer değişimine bağlı olarak strese girmiş.
geçici bir durum bazısı 1 ayda atlatır bazıları 2 veya 3 ay da sürebilir.
size tavsiyem suluklarına süpervit forte vermeniz vitamin takviyesin de bulunmanız.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Ortam ısısı serin olabilir mi ?
    Kafes/tünek dizaynı uygunsuz olabilir mi ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Öncelikle hayırlı olsun. Kuşlar kalabalık bir ortamdan geldilerse stres durumları ve ortama alışma süreçleri biraz uzun olabilir.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
benim kuşlarımda aynı şekilde sessizlerdi.internetten üretimhane videoları açmıştım o sesleri duyunca  bıcırdamaya başladılar.

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
kemal akbulut' Alıntı:
ARKADAŞIM SEN 3 TOPLA TEK KALE TOP OYNAMAYA KALKMIŞSIN 3 KÜMES 3 AYRI BESLENME 3 AYRI ORTAM HASTALIKLARI YOKSA  VERİLEN YEMLERDEN KENDİ YEMİNE ALIŞTIRMAYA  KAFESTE İSE SALMAYA AT ALIŞANA KADAR  BENCE SLM

napalım kemal bey heveslik olunca böyle oluyor.akrabalıkları olmasın diye öyleyaptım..ne demişler birmusubet bin nasihatten iyidir..öğrenecez yavaş yavaş..esasında süstavukları ilgi alanım..yetiştiriyorumda bu işede meraksaldım bakalım...akşam daha eğlenceliydiler sanırım alışmaya başladılar....inşallah daha iyi olavcak..