ÜÇ KURUŞLUK DÜNYA MENFAATİ İÇİN NİYE YALAN SÖYLENİYOR ?

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
MRB ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI BOL ÜRETİMLER HAYIRLI HAFTA SONLARI
KEŞKE ŞU SİTEYE DAHA ÖNCE ÜYE OLSAYDIKDA ŞU KUŞ PİYASASINI KÖTÜ ADAMLARIYLA TANIŞMAMIŞ BU GÜZELLİKLERİ BOZMAMIŞ OLSAYDIK..
HASTA KUŞLAR SATANIMI ARASIN, ALTINA FAZLADAN ABUK SUBUK YUMURTA KOYUP YUMURTA BAŞI PARA İSTEYENİMİ ARARSIN,, JUMBO OLMAYIPTA KIRIK KUŞLARI JUMBO DİYE SATANIMI ARARSIN ENTERESAN BİR PİYASA
BU ŞEKİLDE YAPIPTA İNSANLARIN ŞEVKİNİ KIRAN ÇOK MALESEF ÇOK YAKIN DOSTLARIMIN BAŞINA GELENLER BİRDE KENDİ BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN ACI TECRÜBELER  ;D

BİZLER ŞANLI OSMANLI TORUNUYUZ AHİLİK BÖYLE DEĞİLDİ LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM CEVREMİZDE BU TÜR HAREKETLERDE BULUNAN ARKADAŞLAR VARSA UYARALIM

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Doğrunun yardımcısı Allah`tır.
Hak ve adaletten kopmayan, işlerinde doğruluktan ayrılmayan kişiye Yüce Allah her zaman yardım eder.

Alıntıdır.  ;)

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
BEN ŞUNDAN YANAYIM HANGİ KUŞUN CİNSİNİ BİLMEDEN ÖĞRENMEDEN ALMAMALIYIZ ÖNCE BİLGİ SAHİBİ OLDUKTAN SONRA  SONRA ALMALIYIZ.HANGİ KUŞU ALIRSAK ALALIM ÖNCE BİLGİ SONRA ALIŞ VERİŞ.KİM OLURSA OLSUN ÇOK TANIDIĞINIZ OLSA BİLE.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Çok Güzel Konuştun Ali Bey

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
bu konuya ilişkin bir kaçç olay daha  ekleyi facebookta  kayıtlı olanlar  görmüştür ama buradanda 6    7  terbiyesizlik yaptılar onlara  face  üzerinden gönderdiğim yazıyıda  sizlerle  paylaşmak isterim ....

eğer koyu açan ALİ BEYİN İZİN VERİSE  PAYLAŞACAĞIM  :)
ESTAGFİRULLAH ABİ BEN SADECE BAŞLANGICTA VEDE HALA KARŞILAŞTIIGM ŞEYLER HAKKINDA BİŞEYLER PAYLAŞMAK İSTEDİM BİZ MİSAFİRİZ ABİ SİZ BUYURUN TABİKİ

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER :)
bu konuya ilişkin bir kaçç olay daha  ekleyi facebookta  kayıtlı olanlar  görmüştür ama buradanda 6    7  terbiyesizlik yaptılar onlara  face  üzerinden gönderdiğim yazıyıda  sizlerle  paylaşmak isterim ....

FACEBOOK TA  PAYLAŞTIĞIM BİR  YAZI

BU YAZIYI YAZMAK İSTEMEZDİM AMA BAZI TANIMADIĞIM YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEDİĞİM KİŞİLER BENİM VE BENİM GİBİ TEPELİ ÜRETEN ARKADAŞLARDAN KUŞ ALMAK İSTEYENLERE FACEBOOK ÜZERİNDEN O KİŞLERİ TAKİP EDEREK MSJ ATIP GEREKİRSE DE ARAYIP BEN VE BENİM GİBİ ARKADAŞLARDAN DAHA UYGUNA VERİP İSTEDİĞİ YEREDE YOLLAYACAĞINI BELİRMİŞLER ....İLKBAŞTA ŞAKA OLDUĞUNU SANDIM AMA ATTIKLARI MSJ YAZDIKLARI YAZIKLARI VE KİŞLERİNDE KİM OLDUĞU BİLİYORUM O KİŞLERİ ONURLARINI RENCİDE ETMEK İSTEMEM
O KİŞLER İŞLERİNİ LAİKİYLE YAPSINLAR KİME KAÇA SATARSA SATSINLAR UMRUMDA DEĞİL AMA ŞUNU BELİRTEYİM BEN VE BENİM GİBİ TEPELİ KUŞ ÜRETEN ARKADAŞLARIN ÜZERİNDEN RANT SAĞLAMALARINA VE BENİM VE DİĞER ARKADAŞLARIMIN ADLARINI LEKE SÜREREK SATIŞ YAPMASINLAR ..
BUNU YAPAN 6 7 KİŞİ VAR VE BUNLAR KENDİ ÇAPINDA ÜRETİM YAPAN ARKADAŞLAR 4 TANESİ FARKLI İLLERDE DİĞERLERİ İSTANBULDA BULUNMAKTADIRLAR ..
O ARKADAŞLARA BENDEN KUŞ ALAN DOSTLARIM GEREKEN CEVABI VERMİŞLER ONLARDA BURADAN TEŞEKKÜR EDERİM

ALLAH HERKESİN ÇARSINI PAZAR ETSİN .....

TEPELİ MUHABBET KUŞU ÜRETİCİSİ
BAYRAM AKYILDIZ
AZDA OLSA İNSAN SARRAFI OLDUK 5 LİRA FAZLA VER AMA ADAM OLANDAN ALIŞVERİŞ YAP ABİ SENİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM 

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
kesinlikle urkadaşlar doğru söylüyorsunuz 3 kuruş menfaat için binbir yalana başvuranlarla dolu bu piyasa özellikle bizin gibi bu işi sadece hobi için yapan amatörleri dolandırmaktan zevk alan insanlar var ......