arkadaşlar ben kuşcu deglim. ben anlatim siz yorumlayin. 25 gün lük bir yavru aldim.. kuş tüyleri 45 günlük olmasina ragmen kuruk ve uzun tüyleri uzamadi kuşculara gösterdim franszi tüy dökümü hiç bir zaman kuyruk ve kanaTLARİ UZAMAYACAK DEDİKLER.. 2.5 -3 AYLİK OLUNCA ÇEŞİTLİ KUŞCULARİN VERDİGİ İLAÇLARİ kullandim hatta adam alamanyadan özel ilaç bile verdi bir üretici... veterinere götürdüm yine bişe yok... 9 aylik kuş oldu eve gelen misafirler kuştan korkuyodu kuş gribi var hasta size bulaşir kuşu atin gitsin derlerdi . kuşu 9aylik kuşu salona kordum.. kanepenin orya agziyla tutuna tunana bazen düşeri ama 5 deneme sonunda kanameye çikardi yani ziplama bile yapamiyodu. yüksekte durmayi seviyodu. sonunda kuşu dişari saldim belki sifali bişe bulur kendine gelir... sonunda karalahana ve semiz otunu kafesten hiç eksik etmedim.. kuşum yiyoduda ..sonra küçük bir cimbiz aldim uzamayan tüylerinin içindeki kuçuk şeyleri temizledim kuşum tüyleri çikti ama kuşun tüylri biraz uzayinca yine ortadan kiriliyodu ben cimbizla kokune kadar kopariyodum..4 ay 5 ay bu şekilde devam etti. tüyler ya kiriliyodu yada kendiliginden düşüyo ve kaniyodu..karalahana semiz otunu hiç aksatmadim kafesten günlük verdim bazen çeşitli yiyecekler şifa diye atim.. en sonunda kuşumun uzayan tüyleri saglam geldi tüy kökünde boşluk yoktu normal tüy gibi geldi tüyleri uzayinca normal kuş gibi uçmaya başladi 2 sene uçtu..3 yaşinda kaçti. insana çok yakinda başa konardi ele konardi yemek yerdik omza konardi ekmek vermezsen kulagini isirirdi eger kargalar yemediyse büyük ihtimal birinin evinde yaşiyordur