ÜCRETSİZ MUHABBET KUŞU

Adı
süleyman
Soyadı
birdal
herkese slm 10 yıl kadar muhabbet kuşu baktım ama olmayınca olmuyor hasan abı veya site baskanımız olsun aldıklarım kuş bır turlu yavru alamadım yanniş anlayayım aldıklarım kuşların hasan abıden aldıgım zaman altında yavru vardı ama ondan sonra bırtane aldım baskandan aldıgım kuşlar yumurtalamadı ben de buyuk bır şanssızlık var olmayınca olmuyor o yuzden bende iki çift kuş var onları istıyen olursa bedava verıcen yavru yuzu gormedıkden sonra kuşları ne yapıcam hasan abı yeva sıte baskanımızı kotulemıyom butun şanssızlık bende buyuk bır hevestı gectı gıttı artık muhabet kuşu bakmıcam yavru alalıyom nasıp kısmet ben sonra resım koyıcam telefon arızalı 2 gune kadar  sımdıden sag olun

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Üretimi acalı 1 ay oldu ıstersenız ben 1 çifti sahıplenebılırım diğer 1 çifti baska biri sahiplendırebılırsınız ama bırakmayın bence üretimi sabır gerektırek iş bu

Samet Güçlü

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
Güçlü
Süleyman BİRDAL' Alıntı:
herkese slm 10 yıl kadar muhabbet kuşu baktım ama olmayınca olmuyor hasan abı veya site baskanımız olsun aldıklarım kuş bır turlu yavru alamadım yanniş anlayayım aldıklarım kuşların hasan abıden aldıgım zaman altında yavru vardı ama ondan sonra bırtane aldım baskandan aldıgım kuşlar yumurtalamadı ben de buyuk bır şanssızlık var olmayınca olmuyor o yuzden bende iki çift kuş var onları istıyen olursa bedava verıcen yavru yuzu gormedıkden sonra kuşları ne yapıcam hasan abı yeva sıte baskanımızı kotulemıyom butun şanssızlık bende buyuk bır hevestı gectı gıttı artık muhabet kuşu bakmıcam yavru alalıyom nasıp kısmet ben sonra resım koyıcam telefon arızalı 2 gune kadar  sımdıden sag olun
süleyman bey hayırlısı olsun. bence küsmeyin derim bu işe. büyük sabır isteyen bir iş gerçekten ama illa vereceğim diyorsanız siz bilirsiniz.

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
Süleyman BİRDAL' Alıntı:
umut kardeş dogru söyluyonda olmayınca olmuyor ben çok bekledım yeter olmuyor
ne kadar beledinz süre olarak ay yıl? bide kuşlarınız jumbomu?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Selamlar bende bir yıla yakındır yavru almak için uğraştım ama benim kuşların hiç yavru yapmaya niyeti yok bende sonunda yumurtalı bir çift aldım şuanda 3 tane yavruları var. Diğer kuşlarımda duruyorlar onlarda hala tık yok ama hiç yavru yapmasalar bile onlardan vargeçmem diyeceğim şu ki insan seviyorsa vazgeçemiyor ama siz vazgeçmişsiniz. İstanbulda olsaydım talip olabilirdim. İnşallah iyi bakacak kişilere gider kuşlarınız.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Süleyman BİRDAL' Alıntı:
umut kardeş dogru söyluyonda olmayınca olmuyor ben çok bekledım yeter olmuyor

bende cok bekledım bendede olmadı verdim yeni cift aldım bakalım bunlar gayet iyi dişinin süresini bekliyorum yaşı gelsın inşallah alıcam yavru

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
hayırlısıı olsun Süleyman kardeşim allah sabredenlerle beraberdir inşallah başka sefere yüzünüz güler şimdiden bol sanşlar size alacak arkadaşlarım da inşallah hayrını görür

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Süleyman BİRDAL' Alıntı:
KUŞLAR VERİLMİŞTİR İLGİLENEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER.....

Kuşlar tarafımdan sahiplenilmiştir, arzumuz hakkı ile bakabilmektir. Süleyman Bey de tekrardan başlama niyetine girerse her zaman kapımız açıktır inşallah.  :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Erkan beyin üretimhaneside çok temiz ve düzgün sizin kuşlarınızda orada mutlu olurlar inşallah. Hayırlı olsun.