H halil99 Üyemiz Katılım 7 Haz 2013 Mesajlar 34 Konum istanbul pendik Adı halil Soyadı orhan 25 Haz 2013 #1 Erkek kuşum 1 yaşında ve daha hiç çıkarmadım şimdi yanına dişi aldım alalı 3 hafta sizce onları odada uçurmalı mıyım?
Erkek kuşum 1 yaşında ve daha hiç çıkarmadım şimdi yanına dişi aldım alalı 3 hafta sizce onları odada uçurmalı mıyım?
A aras78 Uzman Üyemiz Katılım 14 Eyl 2012 Mesajlar 531 Konum kars Adı yusuf Soyadı yılmaz 25 Haz 2013 #2 yavru almak istiyorsanız dışarı çıkarmayın
M mahsun ece Takipçi Üyemiz Katılım 11 Haz 2013 Mesajlar 248 Konum Diyarbakır Adı Mahsun Soyadı ECE 25 Haz 2013 #3 bugüne kadar hiç uçurmamış olmanız hata zaten. arada bir çıkarıp uçurmak şart. Evet yavru almak isterseniz uçurmanızı önermem ama dişi daha yeni gelmiş arada bir çıkarıp uçurun kuluçka dönemi yaklaştıktan sonra çıkarmazsınız artık kafesten.
bugüne kadar hiç uçurmamış olmanız hata zaten. arada bir çıkarıp uçurmak şart. Evet yavru almak isterseniz uçurmanızı önermem ama dişi daha yeni gelmiş arada bir çıkarıp uçurun kuluçka dönemi yaklaştıktan sonra çıkarmazsınız artık kafesten.