Ufak Üretim Yerim(GÖRSEL)

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Evimin 3*2 metrelik olan balkonumda kendim yaptım pvc kaplama yapmış olduğum kümesim.Eksiklerim bulunuyor ama en kısa zamanda haletmeye çalışacam..3 Adet 8 gözlü dolabım bulunmakta.Kuşlarımın bir çoğunu daha önce paylaşmıştım.Eşe hazırladığım kuşlarımı henüz atmadım ama en kısa zamanda onlarıda ekleyecem maşşallahlarınızı eksik etmeyiniz yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum
Çifthanem

Yeni Eşe Attığım Takımım

Kullanmadığım yemlikler,Suluklar,Mamalıklar

Bu da sabah iş yerine gelmeden önce yaptığım mama

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Maşallah

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Herkese tşk ederim balkona havalandırma taktım ayrıca ısı yalıtımı olsun diye strafor döşedim.Şu an ısıyı ve havalandırmamı istediğim gibi ayarlayabiliyorum

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Semih ZEKERİYAOĞLU' Alıntı:
Evimin 3*2 metrelik olan balkonumda kendim yaptım pvc kaplama yapmış olduğum kümesim.Eksiklerim bulunuyor ama en kısa zamanda haletmeye çalışacam..3 Adet 8 gözlü dolabım bulunmakta.Kuşlarımın bir çoğunu daha önce paylaşmıştım.Eşe hazırladığım kuşlarımı henüz atmadım ama en kısa zamanda onlarıda ekleyecem maşşallahlarınızı eksik etmeyiniz yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum
Çifthanem

Yeni Eşe Attığım Takımım

Kullanmadığım yemlikler,Suluklar,Mamalıklar

Bu da sabah iş yerine gelmeden önce yaptığım mama

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Tşk Ederim orhan abi.Şuan için eksiğim kalmadı gibi kuşlarım bir kısmını eşe attım attıklarım atağa çektiler alkisd.Bazıları salmada duruyor birbirlerine alışmadılar daha.. pray.Bunları daha çabuk eşe getirmek için ne yapmak lazım smileki alkisd

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Tşk Ederim sağolun yunus kardeşim daha iyisini yapmaya çalışıyoruz...Az Kaldı :D