UFO HAVA TEMİZLEYİCİ

condates

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Bayrak
Hayırlı günler arkadaşlar, hobihanem biraz ufak ve pasaj içinde yaklaşık olarak 10-12 metrakarelik bir alan ve 40 civarında çiftim var, 1 tane penceresi var ancak havalandırmanın yetersiz olduğu kanaatindeyim havayı temizlemesi için

http://www.ufomarketim.com/UrunDetay.aspx?UrunID=103

bu aletten almayı düşünüyorum, tavsiye edermisiniz...

Daha önceden bu konularla ilgili açılmış konular vardı, onlardan etkilenerek almaya karar verdim ancak şimdi ise bu konuları bulamadım, hangi ürünün tavsiye edildiğinide hatırlamıyorum, veterinere sordum, ne faydası olunur ne de zararı olur dedi, kararsız kaldım ürünü al faydası olur zararı olmaz diyenler 1 tane bile fazla olursa alacağım saygılarımla (malzemecimin elinde bir tek bu ürün var)

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
faydası illaki olucak bi veterinerin bunu bilmesi gerekirdi aslında...temiz bir ortam sağlıktır havada uçusan gözle görülemeyen ve görülen milyonlarca kuşlardan gelen tozlar var hasta kuşların tozları sağlıklı olanları etkiliyecektir bu nedenden dolayı benim görüşüm her üretimhanede olması gereken bir ürün.

murat erbek

Yeni Üyemiz
ufo fabrikasında çalışıyorum her türlü teknik bilgiyi verebilrim yardımcı olabilirm bu tür cihazlara ilgilenen arkadaşlarda bana ulaşırlarsa seve seve yardımcı olabilirm,ayrıca satmak içinde görüşebilriz.

Murat ERBEK / Bölge Yöneticisi
            SUN Pazarlama Elektrik Makina San. ve Tic.Ltd.Şti.

 +90 (212) 886 96 00 (Pbx)
      +90 (212) 886 33 73
            GSM    0 554 915 90 51
      murat.erbek@ufotr.com
      www.ufotr.com

murat erbek

Yeni Üyemiz
Erhan KİRET' Alıntı:
faydası illaki olucak bi veterinerin bunu bilmesi gerekirdi aslında...temiz bir ortam sağlıktır havada uçusan gözle görülemeyen ve görülen milyonlarca kuşlardan gelen tozlar var hasta kuşların tozları sağlıklı olanları etkiliyecektir bu nedenden dolayı benim görüşüm her üretimhanede olması gereken bir ürün.
size tamamen katılıyorum,0,3 mikron büyüklüğündeki tozlardan ayrıca havadaki her türlü kötü kokudan ve polenlerden felan kurtulmak içinde kullanılabilir bu cihaz,tavsiye ederim