Uğur Süleyman Sarı Kardeşime ve Yavuz Alptekin abime Teşekkürler..

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
  Başlıktada belirttiğim üzere Uğur Süleyman Sarı kardeşime ve Yavuz Alptekin abime çok teşekkür ederim.. Dün akşam uğur  kardeşimle buluşup yavuz abinin üretimhanesine gittik ve umuyorumki bu sefer yavru alabileceğim bir çift kuş aldım.. Ve hayatımda ilk kez bu kadar düzenli bu kadar temiz bir üretimhane gördüm.. Her işte olduğu gibi bu iştede işin hakkını verdikten sonra gerisinin geleceğine bir kez daha tanık oldum.. Yavuz abinin kuşlarının gerçekten maşallahı var.. Allah başarılarının devamını nasip eder inşallah..

İşte bunlarda dün akşam yeni yeme düşen yavrularından ayrılan mubişler :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah hayırlı olsun.İnşaAllah kısa zamanda yavrularını almakta nasip olur.Slm

cengizhan77

Yeni Üyemiz
Adı
Cengiz
Soyadı
Dalsal
Hayırlı olsun Maşallah çok güzeller Allah bol yavru nasip etsin..

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kardeş kuşların ayaklarına bakıldığında biraz yaşlı gibi duruyor bunlar kaç yaşında

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
1.5 filan Ayaklarında herhangi bir pullanma yok fotolarda erkeğin ayakları parlamış
Cengiz DALSAL' Alıntı:
Hayırlı olsun Maşallah çok güzeller Allah bol yavru nasip etsin..
Teşekkür ederim:)

cemilww

Yeni Üyemiz
Hayırlısı olsun kardeşim. Bende bundan 3 hafta önce aynı şekilde Uğur sarı kardeşimin vasıtası ile yavuz ağbiyle tanıştım ve 2 takım muhabbet aldım. İkiside birbirinden iyi insanlar. Allah herkesi böyle insanlarla tanıştırmak nasip etsin diyebilirim.  Umarım bol bol yavru alırsın.  thumbsupbo

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Amin inşallah bakalım hayırlısı olsun :) Gerçekten çok iyi insanlar Allah razı olsun..

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Maşallah sağlıklı ve bol yavrular almanız dileklerimle...
Yavuz Alptekin'den biz de kuş alabilir miyiz acaba?

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Irk olarak kırıklar sanırım kendi kuşlarıma nedense tahmin yürütmekte zorlanmışımdır hep  smileki

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
kardeş kuşların ayaklarına bakıldığında biraz yaşlı gibi duruyor bunlar kaç yaşında
  anaç babaç bunlar  üstad yavru değil sanırım sizde yazıyı  okurken birazcık yanlış okudunuz.. 1,5 2 yaş civarlarında... YAVRULARINDAN  yeni  ayrıldılar.... Bilal  abiii sana  dükkan feda  :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
vedat bey inşallah bu çiftten ve diğer çiftlerden en kısa sürede sağlıklı bol bol yavru almanızı dilerim

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Teşekkür ederim fatih bey Allah razı olsun :) bu çiftin çiftleştiğine dün gözümle şahit oldum ama büyük ihtimal alışana kadar beklicez yeni yuvalarına:)