Uğur Süleyman Sarı Kardeşime ve Yavuz Alptekin abime Teşekkürler..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Vedat ŞEN' Alıntı:
Teşekkür ederim fatih bey Allah razı olsun :) bu çiftin çiftleştiğine dün gözümle şahit oldum ama büyük ihtimal alışana kadar beklicez yeni yuvalarına:)
hadi hayırlısı diyelim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Yavuz abim  adam gibi adam.. bilirimki kendi gidipte petlerde pazarlık yapmaz petler  onu arar gelip alırlar marka farklı bir şey isim durur nam yürür..... bu arada  yavuz  abim  O ALMAN DA  HALA  GÖZÜM  PAHA BİÇİLMEZ OLMASAYDI KAÇARI YOK  AMA  ŞANSIDA  YOK  İLK ERKEK  YAVRUSU BENDE  BUNU  BÖYLE  BİL ABİM :) :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
maşaallah erkek fena bakıyor kuşlar kırık ama güzeller... thumbsupbo

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
MaşaAllah hayırlı olsun.İnşaAllah kısa zamanda yavrularını almakta nasip olur

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Vedat abi hayırlı uğurlu olsun, tüyleri kadar yavruları olsun inşallah... Her zaman, yardımcı olabileceğimiz ne varsa, elimizden ne geliyosa yardımcı olmaya çalışırız... İyi dileklerin için ayrıca çok teşekkürler....

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Eyvallah uğurum Allah razı olsun :) yardımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim..

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Cemil ALTUNBAŞ' Alıntı:
Hayırlısı olsun kardeşim. Bende bundan 3 hafta önce aynı şekilde Uğur sarı kardeşimin vasıtası ile yavuz ağbiyle tanıştım ve 2 takım muhabbet aldım. İkiside birbirinden iyi insanlar. Allah herkesi böyle insanlarla tanıştırmak nasip etsin diyebilirim.  Umarım bol bol yavru alırsın.  thumbsupbo
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Cemil abi :)