ÜLKESİ, IRKI VE CİNSİ HAKKINDA!

alper_bozkurd

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Karaer
Hepinize esenlikler arkadaşlar. Öncelikle bu forum sayesinde çok şey öğrendiğimi belirtmek isterim. Bu sayede İstanbul'da bir üretici arkadaştan almış olduğum Jumbo erkek hakkında çok bilgi edindim. Şu an o kuşum 6 aylık oldu. 2013 bilezikli. Şimdi ise bir arkadaşım bana yurtdışı menşeli bir dişi kuş hediye etti. Bileziğinde; BOF 011 13 45 AY451 yazmaktadır. Bu arada bilezik siyah renkli. Kuşun Jumbo ve dişi olduğunu söyledi. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba bu konuda? Şimdiden teşekkür ederim.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
evet takabilirsiniz yavaş yuvalığa alışsınlar, ama jumbolarda 1 çiftle yavru almak baya zor kolay gelsin size

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
YUVALIK TAKABİLİRSİN TABİ.KUŞLAR BİRBİRLERİNE ALIŞTI İSE YANİ EŞ OLDULAR İSE BİRAZ ZAMAN ALSADA İNŞALLAH YAVRU VERİRLER SANA KARDEŞİM  ;)

alper_bozkurd

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Karaer
Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Umarım Belçikalı ve Türk anlaşır da ben de yavru sahibi olurum. İkisi de çok güzel Jumbolara benziyor. Bu forumda öğrendiklerimi de uyguluyorum. İnşallah hayırlısı olur.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Evet kuşlar 2013 bilezikli. BOF de Belçika oluyordu sanırım. Ahmet abinin dediği gibi.

alper_bozkurd

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Karaer
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Evet kuşlar 2013 bilezikli. BOF de Belçika oluyordu sanırım. Ahmet abinin dediği gibi.
Teşekkür ederim Efekan Bey. İnşallah kuşlar anlaşır da iyi bir sonuç alabilirim. Yavrularının da fotoğraflarını buraya koyarım o zaman:)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Alper KARAER' Alıntı:
Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Umarım Belçikalı ve Türk anlaşır da ben de yavru sahibi olurum. İkisi de çok güzel Jumbolara benziyor. Bu forumda öğrendiklerimi de uyguluyorum. İnşallah hayırlısı olur.
alper bey arkadaşlara katılıyorum bu kuşun dişiden bahsediyorum aynı renginden bendede var şu anda kızışma durumu yok ne zaman kahve rengini alırsa anlayınki yumurta yakındır birde bu kuşlarda eş tutturmak şans işi 2 -3 yumurta yapıyor az yavru veriyorlar keratalar... rotfl

alper_bozkurd

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Karaer
Jumboların yavru verilmesinin zorluğu genel bir özellik midir?  1 Hafta olmasına rağmen birbirlerine alışamadılar nedense? Bu süre daha da uzar mı sizce?

alper_bozkurd

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Karaer
Şu an erkek kuşum yem alıp dişiye vermeye başladı. Öpüşmeler de başladı. Erkek ayak atmaya çalışıyor dişi buna izin vermiyor yalnız. Şimdiden yuvalık takabilir miyim?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Takabilirsiniz. Bu sayede çiftleşmek istemeyen dişi yuvayı görerek tetiklenir ve çiftleşmeye daha sıcak bakmaya ve kızışmaya başlar.