üreme hakkında (Resimli) yardım lütfen

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 1 çift kuşum var çok iyi anlaşıyolar. sürekli birbirini besleme,öpüşme ve birbirini kaşımaktan başka yaptıkları birşey yok :) Dişi (beyaz olan ) Folluğa giriyor erkek ise kapıda onu bekliyor. Talaş la kaplamıştım folluğu ama hepsni aşağı attılar bnde koymadım bidaha. Beyaz kuşa bakabilirmsiniz yumurtlayıcı olabilir mi ? (Maaşallahınızı da esirgemeyn :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KUŞUNUZ YUM HAZIRLIĞINDA İLK KUL SIMI TALAŞLARI YAVRULAR ÇIKTIKÇA AZAR AZAR KOY FAZLA RAHATSIZ ETME KAFESTE KUM GAGA TAŞI KEMİK EKSİK ETME KALSİYUMA İHTİYAÇ DUYSACSKTIR YUVSDS ÇİFTLEŞEBİLİRLER SLM TUNEKLER SALLANIR AĞAÇLA DEĞİŞ TAM TUNEK KOY KARŞIDAN KARŞIYA SAĞLAM OLSUN SLM

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Anlattiklarina gore disi yuvalik hazirliginda talaslarin fazlasini disi yuvadan atar geri koymaniza gerek yok hayirli olsun yumurta yakindir :) bu surecte rahatsiz etmeyin yem su ihtiyaclarini verin gerisini onlar halleder

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
Sayra SENSES' Alıntı:
Anlattiklarina gore disi yuvalik hazirliginda talaslarin fazlasini disi yuvadan atar geri koymaniza gerek yok hayirli olsun yumurta yakindir :) bu surecte rahatsiz etmeyin yem su ihtiyaclarini verin gerisini onlar halleder
Teşekkür ederim :) zaten öyle bi yerde duruyorlar ki ben o odaya sadece belli saatlerde onları salmak için giriorum. oda bi nevi onların yani girilip çıkılmıo bile fazla :)

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KUŞUNUZ YUM HAZIRLIĞINDA İLK KUL SIMI TALAŞLARI YAVRULAR ÇIKTIKÇA AZAR AZAR KOY FAZLA RAHATSIZ ETME KAFESTE KUM GAGA TAŞI KEMİK EKSİK ETME KALSİYUMA İHTİYAÇ DUYSACSKTIR YUVSDS ÇİFTLEŞEBİLİRLER SLM TUNEKLER SALLANIR AĞAÇLA DEĞİŞ TAM TUNEK KOY KARŞIDAN KARŞIYA SAĞLAM OLSUN SLM
evet ilk kuluçkası olucak daha 1 ay oldu eşleneli. Tanıştırmayla aldık dişiyi. 1 yaşından biraz büyükler.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Muhammet ATİLA' Alıntı:
Teşekkür ederim :) zaten öyle bi yerde duruyorlar ki ben o odaya sadece belli saatlerde onları salmak için giriorum. oda bi nevi onların yani girilip çıkılmıo bile fazla :)
Bu donemde salmasaniz daha iyi olur kuslar ucunca kizisikligi olumsuz etkilenebilir

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuşları salarsanız yavru alamazsınız bu süre isterse 5 dakika olsun