üreme

yusuf tastan

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
tastan
merhabalar abilerim ve kardeşlerim ben yusuf veteriner fakültesi 5.sınıf öğrencisiyim.erzurumda yaşıyorum.evde beslediğim bir çift mubişim var.acaba üremek için doğru yaştamılar merak ediyorum.görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
disinin cehresi kahverengilesmis.. birazda davranışlarını izlemek lazım.. üreyecek yaşa gelmisler tahminen 6 aylık falan yinede gözlemleyip incelemek lazım.. hayırlı olsun

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Resimlerden üremeye uygun gibi görünüyor birbirlerinide kaşıyorlar galiba eş olmuşlar inşallah en yakın zamanda alırsınız yavrularını

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Kuşlar cok güzel  inşaAllah yavrularınıda görürsün  tünekliği ağacdan  yaparsan daha iyi olur. çiftlerin için

yusuf tastan

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
tastan
yorumlarınız için çok teşekkür ederim :).dişiyi alalı 7 ay oldu.erkekde 20 gündür bende.tahta tünekliğe gelince erzurumdaki petshoplara baktım plastik dışında bulamadım.birşey daha sorucam ben haftada 2gün üst üste yumurta maması veriyorum.bir sakıncası olur mu?ya da önerileriniz nedir?

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
bol bol yavru alırsınız işlh

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
bence hemen yuva tak gerisini onlara bırak hemserim erzurumun neresinde yaşıyorsun .

sabri budak
ziraat müh.
erzincan