Üremelerini Durduramıyorum

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Arkadaşlar benim kuş ilk kuluçkada 5 yumurta yaptı 2 yavru cıktı daha yavrular 20 günlükken yeniden yumurtalar geldi 8 yumurta gelmişti 6 yavru cıktı yavrular yuvadan çıktı tam yuvalığı çıkarıcam derken baktım dişi kuşta yumurta var yuvalıgı taktım geri kuş biraz önce yumurtlamış arka arkaya 3. kuluçkası olacak ne dersiniz yumurtaları alıyımmı yoksa bişey olmazmı kuşa ? Şuan dişinin durumu kötü degil sadece popo tüyleri döküldü oda yumurtadan dolayı başka sorunu yok ne yapmamı önerirsiniz ? Bir kuluçka daha geçirmesine izin veriyimmi yoksa yumurtaları alıyımmı yumurtlaması bitince?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar benim kuş ilk kuluçkada 5 yumurta yaptı 2 yavru cıktı daha yavrular 20 günlükken yeniden yumurtalar geldi 8 yumurta gelmişti 6 yavru cıktı yavrular yuvadan çıktı tam yuvalığı çıkarıcam derken baktım dişi kuşta yumurta var yuvalıgı taktım geri kuş biraz önce yumurtlamış arka arkaya 3. kuluçkası olacak ne dersiniz yumurtaları alıyımmı yoksa bişey olmazmı kuşa ? Şuan dişinin durumu kötü degil sadece popo tüyleri döküldü oda yumurtadan dolayı başka sorunu yok ne yapmamı önerirsiniz ? Bir kuluçka daha geçirmesine izin veriyimmi yoksa yumurtaları alıyımmı yumurtlaması bitince?
Bu kuluçkayı da yapsın sonra yumurtlasa da alman lazım abi :(

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
yumurtlamak ayrı kuluçkaya yatması ayrı
kuluçkaya yattıktan sonra yumurtaları almazsan iyi olur çünkü oluşum başlar
sen yuvayı alsanda kafes altına yumurtlayabilir alır  atarsın
3. kuluçka normaldir çok sayılmaz

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Almayın bu kuluçkada geçsin artık yazık yumurtalara. Sonra yuvayı çıkartırsınız.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
simdi almayın bu kuluckayıda yapsın sonra kusları dinlendırmeye al cok yumurtlamasıda kusun poposunde beze oluşabılır

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Teşekkürler Arkadaşlar Dediğiniz gibi bu kuluçkayı yapmasınada izin veriyim

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Bazıların istekleri  , bazılarının dertleri oluyor :)

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
kuşlar genç ise 4 kuluçka normal diye düşünüyorum, benim takımımın birisi 5. kuluçkasını büyütüyor şuanda bende durduramadım sizin gibi :) ama bu yavruları indirmeden dişiyi ayıracam dinlenmeye, babayıda yavrular inince inş. saygılar.