ÜRETİCİ SEMİNERİ HAKKINDA...MAHİR KOCATÜRK

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
BEN ANKARA DA BİR ÜRETİCİ OLARAK İSTANBUL DAKİ SEMİNERE GİTMEYE NE ZAMANIM VAR NEDE İMKANIM. BENİM GİBİ ÇOK SAYIDA ARKADAŞ TANIYORUM GİTMEYİ ÇOK İSTEYİPDE GİDEMEYEN BU SEMİNER ANKARA DA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEMEZ Mİ?  SADECE ANKARA DEĞİL ÇOĞUNLUK SAĞLANDIĞI İLLER İÇİN BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPILSA HARİKA OLUR...

BURADAN BAŞKANIMIZDAN RİCA EDELİM...

BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARSA...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
BEN ANKARA DA BİR ÜRETİCİ OLARAK İSTANBUL DAKİ SEMİNERE GİTMEYE NE ZAMANIM VAR NEDE İMKANIM. BENİM GİBİ ÇOK SAYIDA ARKADAŞ TANIYORUM GİTMEYİ ÇOK İSTEYİPDE GİDEMEYEN BU SEMİNER ANKARA DA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEMEZ Mİ?  SADECE ANKARA DEĞİL ÇOĞUNLUK SAĞLANDIĞI İLLER İÇİN BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPILSA HARİKA OLUR...

BURADAN BAŞKANIMIZDAN RİCA EDELİM...

BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARSA...
EVET MAHİR BEY İYİ YERE DEGİNMİŞSİNİZ BENDE AYNI DURUMDAYAM BENDE GAZİANTEPDE İKAMET ETMEKTEYİM AYNI SIKINTI.

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Faruk ŞANLI' Alıntı:
EVET MAHİR BEY İYİ YERE DEGİNMİŞSİNİZ BENDE AYNI DURUMDAYAM BENDE GAZİANTEPDE İKAMET ETMEKTEYİM AYNI SIKINTI.
Mahir bey bu gibi seminerleri talep olduğu ve belli çoğunluk sağlandığı taktirde özelliklede Büyükşehir Belediyeleri düzenliyor zaten. ilinizde bulunan belediyenin beyaz masasını arayıp yada bulabiliyorsanız direk veteriner müdürlüğünü arayıp ordan detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Kaç kişi olmalı tarihleri ne zaman olur nerede olur vs. gibi konuları konuşup çok kısa sürede bu işi halledebileceğinizi umuyorum. Beyaz masayı ararsanızda veteriner hekimliği yada veteriner müdürlüğünün numarasını alabilirsiniz. Mesai saatleri içinde ararsanız mutlaka bir sonuca ulaşırsınız. Farklı illerde olan arkadaşlar içinde aynısı geçerli. Yada il olarak yakında bulunan arkadaşlar ortak karar alıp tek bir belediyeye sayı verir ise belediyedeki arkadaşlarda bu talebi göz ardı etmezler. Saygılarımla.

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
eğer ankara, kayseri, adana, mersin veya yakın illerde seminer ayarlanırsa bende niğdeden gelip katılmak isterim. tabi gün ve saati çalışma saatime uyarsa. heralde günübirlik 3 4 saatte bitiyordu bu seminer. dediğim gibi çevre illerde bu işi organize ederseniz benide listeye ekleyin...

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
ARKADAŞLAR YALÇIN BEYİN DE DEDİĞİ GİBİ BUGÜN SELEHATTİN BAŞKANIMLADA KONUŞTUK ODA BANA BU KONU HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VERDİ İLGİ VE ALAKASINA TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDERİM...

İSTANBUL DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İYİ BİR HAYVAN SEVER  OLDUĞU İÇİN  İSTANBUL DA BAYAĞI KOLAYLIK SUNMUŞ AMA DİĞER İLLER İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLEMEK MÜMKÜN DEĞİL. BAZI İLLERDE SEMİNERLERİN  ÜCRETLİ OLDUĞUNU VE İSTANBULDAKİ GİBİ SADECE 4 SAAT VE BİR GÜN DEĞİL 3-4 GÜN OLDUĞU VE HER GÜN DE 4 ER SAATLİK BİR EĞİTİMİN VERİLDİĞİ AMA BU SADECE KUŞ İÇİN DEĞİL BU SEMİNERİN SONUNDA TÜM HAYVANLARA YÖNELİK BİR SERTİFİKA SAHİBİ OLUNDUĞUNU BU GÜN BAŞKANIMDAN BENDE YENİ ÖĞRENDİM..

BEN ANKARA VETERİNER MÜDÜRLÜĞÜNÜ BU GÜN ARADIM AMA TELEFONLARA CEVAP VERMEDİLER ....
BU SEMİNERLE İLGİLİ BİLGİLERİ (ANKARA İÇİN)ÖĞRENDİĞİM ZAMAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM..

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
ARKADAŞLAR ANKARA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TELEFONLA ÖĞRENEBİLDİĞİM BİLGİYE GÖRE ;

3 AYDA BİR VALİLİKTE TOPLANTI OLUYOR.

BU TOPLANTI SONUNDA YETERLİ SAYIDA BAŞVURU OLURSA VE GEREKLİ GÖRÜLÜRSE BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNE  SEMİNER VERİLMESİ İÇİN TALİMAT VERİLİYOR.

TABİİ DİLEÇKELİ BİR BAŞVURU SÖZ KONUSU SADECE KUŞ İÇİN DEĞİL TÜM HAYVANLARI KAPSIYOR...

AYRICA 150 TL ÜCRETİLİ VE 3 GÜN BOYUNCA 24 SAAT EĞİTİMİN VERİLDİĞİNİ SİZLER İÇİN ÖĞRENDİM...

DURUM BUDUR BİLGİLERİNİZE SAYGILARIMLA............

yusuf71

Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
bastug
Merhabalar arkadaslar bende Kırıkkale'de üretim yapıyorum aynı şeklide bende katılmak istiyorum Ankara'da da olsa 3 gün nasıl gideceğim çok uzun değilim ? Mahir gardasım yokmu. Başka yolu ?

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Yusuf BAŞTUĞ' Alıntı:
Merhabalar arkadaslar bende Kırıkkale'de üretim yapıyorum aynı şeklide bende katılmak istiyorum Ankara'da da olsa 3 gün nasıl gideceğim çok uzun değilim ? Mahir gardasım yokmu. Başka yolu ?
aynen günübirlik yapma şansımız yokmu istanbulda ki gibi istanbulda yapılıyor şu şekilde denilse örnek gösterilse acaba kabul etmezler mi.yada dernek olarak gidilse belki yaparlar

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
açık öğretim fakülteleri yada yüksek linsans programları uzaktan eğitim veriyorlar internetten canlı izleyebiliryorsun bizde böyle katılsakda bu belgeleri bizde alsak

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK ZATEN BAŞVURSAK BİLE SEÇİMDEN ÖNCE YAPILMASININ MÜMKÜN OLMADIĞINI SÖYLEDİLER...
İSTANBULDAKİ BELEDİYE BU TÜR SEMİNERLERDE HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYOR.

ANKARA İÇİN GÖRÜŞÜLÜP TOPLU BİR ŞEKİLDE DİLEKÇE VERİLİRSE BELKİ OLABİLİR.

BEN BU KONUNUN SİZLER İÇİN TAKİPCİSİ OLACAĞIM.

GEREKİRSE VALİ YE ÇIKARIZ alkisd alkisd alkisd alkisd

askay

Üyemiz
Adı
Cemil
Soyadı
AK
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK ZATEN BAŞVURSAK BİLE SEÇİMDEN ÖNCE YAPILMASININ MÜMKÜN OLMADIĞINI SÖYLEDİLER...
İSTANBULDAKİ BELEDİYE BU TÜR SEMİNERLERDE HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYOR.

ANKARA İÇİN GÖRÜŞÜLÜP TOPLU BİR ŞEKİLDE DİLEKÇE VERİLİRSE BELKİ OLABİLİR.

BEN BU KONUNUN SİZLER İÇİN TAKİPCİSİ OLACAĞIM.

GEREKİRSE VALİ YE ÇIKARIZ alkisd alkisd alkisd alkisd
bizde sizin bizi yönlendirmeniz doğrultusunda üzerimize düşen görevi (dilekçe v.s) yapmaya hazırız. (Kendi adıma)

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
"İstanbul için en yakın seminer ne zamandır bilen var mı" yazmıştım ama konuyu buldum tşk.