Üreticiden Alınmış Muhabbet kuşu?

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
Öncelikle merhabalar bundan yaklaşık 5-6 ay önce sitemizin bir üreticisinden eş muhabbet kuşu aldım aldığımda kuş yumurtalamak üzereydi ve aldıktan 2 gn sonra kafesin içine yumurtladı.o yumurtadan sonra yumurta gelmedi bu olay normal mi ?
Bir başka sorumda kuşlarımın kafesine yavruluk takılı uzun süredir ama ben yanlarına yaklaşınca ikiside yavruluğa kaçıyor ve çıkmıyorlar yavruluğu çıkartsam ürkeklikleri azalarmı yada azalması için ne yapmalıyım.(not:üretici bu kuşlardan 2 kere felan yavru aldığını söyledi)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Tolga BİNGÖL' Alıntı:
Öncelikle merhabalar bundan yaklaşık 5-6 ay önce sitemizin bir üreticisinden eş muhabbet kuşu aldım aldığımda kuş yumurtalamak üzereydi ve aldıktan 2 gn sonra kafesin içine yumurtladı.o yumurtadan sonra yumurta gelmedi bu olay normal mi ?
Bir başka sorumda kuşlarımın kafesine yavruluk takılı uzun süredir ama ben yanlarına yaklaşınca ikiside yavruluğa kaçıyor ve çıkmıyorlar yavruluğu çıkartsam ürkeklikleri azalarmı yada azalması için ne yapmalıyım.(not:üretici bu kuşlardan 2 kere felan yavru aldığını söyledi)
kuşun yapısına karekterine bağlı aynı olay bendede oldu tam 286 gün bekledim inat ettim ayırmadım şu anda 3. kuluçkaya hazırlanıyorlar... alkisd

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
YER DEĞİŞİKLİĞİNDEN DOLAYI 1 TANE YAPIP KESMESİ DOĞALDIR
SANIRIM KAFESLERİNE DAHA ALIŞAMAMIŞ OLABİLİRLER

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
olabilir erkek dişiyle ilgileniyor yem kusuyor felan ama ilerisi gelmiyor yem değiştirmeye gitsem bile ikisi yavruluğa kaçıyor hatta balıklama dalıyorlar yavruluğa acaba yavruluğu çıkartsam mı? insanlara biraz alışsınlar diye. çıkartmazsam bişey olurmu?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Tolga BİNGÖL' Alıntı:
olabilir erkek dişiyle ilgileniyor yem kusuyor felan ama ilerisi gelmiyor yem değiştirmeye gitsem bile ikisi yavruluğa kaçıyor hatta balıklama dalıyorlar yavruluğa acaba yavruluğu çıkartsam mı? insanlara biraz alışsınlar diye. çıkartmazsam bişey olurmu?
bırak kuşları kendi hallerine
yer dğişikliğinden dolayı normaldir
yazdığına göe erkek dişi hala birbirleriyle ilgileniyorlar
yuvalığı felan çıkarma sabret..

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
verilen cevaplar için teşekkürler sabır etmeye dewaam ;D ;D ;D alkisd alkisd alkisd

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Sen o kuşları herhangi bı uretimhaneye götürsen emin ol 10 gün icinde yumurtlarlar kuşlar kalabalık ortamı seviyorlar ama evde üretimde tek çift ise bazen uzun süre sabretmek gerekiyor

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
Hamdi KALİ' Alıntı:
Sen o kuşları herhangi bı uretimhaneye götürsen emin ol 10 gün icinde yumurtlarlar kuşlar kalabalık ortamı seviyorlar ama evde üretimde tek çift ise bazen uzun süre sabretmek gerekiyor
sabredip görcz bakalım:)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR URETİMHANEDE KUŞLAR YAVRUDAN YETIŞİR VE KANINDA ÜRKEKLİK VARSA KI DURUM O BİRAZ ZOR ALIŞIR AMA YAVRUDAN ALINIR AYNI ORTAMDA EŞ TUTARSA SORUN OLMAYACAKTIR EV HALI KALABALIK SAHIBI MERAKLI ÇOK ILGI TABIKI KUŞ BUNLARIN 3 TE BŞRİNİ ANCA GORDU URETİMHANEDE NORMALDIR
SİZ KUŞUNUZU SAKIN VE EMİM BİR YERE ALIŞTIRDIKTAN SONRA EV URETİCİLERİNDEKİ KONULARI OKU MUHAKKAK YUM YAVRUDA ALACAĞINI HATIRLATIRIM SLM