E
elaziz2316
Guest
Örnek olsun diye kağıttan yaptım. Yaparsam eğer kontraplak malzemesi kullanmayı düşünüyorum.Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:pvc kaplı uzun vadede kullanılacak birşey yaparsanız ben müşterinizim. tebrikler hoş olmuş
Örnek olsun diye kağıttan yaptım. Yaparsam eğer kontraplak malzemesi kullanmayı düşünüyorum.Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:pvc kaplı uzun vadede kullanılacak birşey yaparsanız ben müşterinizim. tebrikler hoş olmuş
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok faydalı bir görüş bildirdiniz. Bahsettiğiniz şekilde yeniden tasarlayacağım.Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:Yorum istiyorsunuz madem. Toplam yumurta adedininde eklenmesi gerekiyor bence kaç yumurta yapmış kaçı çıkmış kaçı kalmış kaçı boş veya ölmüş .. 3 seçenek toplam yumurta adedi. mevcut yumurta adedi ve yavru sayısı
+1Tahir BAYAKI' Alıntı:Gayet güzel ve pratik olmuş, neden olmasın..
3 veya 4 basamaklısını ancak kuluçka makinasına asarlar. O da buzdolabı olan kuluçka makinasına. Malum 4 basamak demek 9.999 adet yumurtaya denk gelir ki bu kadar yumurtayı aynı anda ancak yumurta (tavuk) çiftliklerinde ya da yumurta toptancılarında görebiliriz. Yok ben her kuluçkada bu kadar yumurta alıyorum diyen var ise hemen yapıp gönderirim. Hiç problem değil.Osman ATILGAN' Alıntı:Aklınıza sağlık. Ama büyük üreticiler 3 veya 4 basamaklı yapar heralde. rotfl