Üreticiler sizze önemli bi sorum var acaba benim kuşlar çiftleşti=??

zaga

Yeni Üyemiz
Adı
HAYİM
Soyadı
KORKMAZ
çiftleştiler 1 ay önce 4 5 sefer ama yuvaya arada bir son günlerde girmeye başladı ama yum yok den böyle gecikmiş olabilir yani kuşlar sesli üretimhaneden eve geldiği içinmi acaba yoksa hiç mi yumurtlamaz orada sesli ortam sessiz ortam var ondan olabilirmi tavsiyelerinizi bekliyorumm...

zaga

Yeni Üyemiz
Adı
HAYİM
Soyadı
KORKMAZ
ama orada 3 ağız yavru vermiş hattta son ağız yavrularını gördüm ama benim eve geldiler tık yok yaniiii.

zaga

Yeni Üyemiz
Adı
HAYİM
Soyadı
KORKMAZ
fakat birde 2 haftadır tydelerdi yeni çıkmaya başladılar tüyden...

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Biraz daha sabredin.Kuşların yeri değişmiş üretim ortamından ev ortamına girmişler.Üstüne birde tüye girmişler.Yuvaya girip çıkmaya başladığına göre ortama alışmaya başlamış.Yakın zamanda inşallah görürsünüz yumurtalarını.

zaga

Yeni Üyemiz
Adı
HAYİM
Soyadı
KORKMAZ
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Biraz daha sabredin.Kuşların yeri değişmiş üretim ortamından ev ortamına girmişler.Üstüne birde tüye girmişler.Yuvaya girip çıkmaya başladığına göre ortama alışmaya başlamış.Yakın zamanda inşallah görürsünüz yumurtalarını.
İnş emrah bey ...SAĞOLSUN.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Emrah beye katılıyorum ortam değişikliği ve tüye girmeleri hayvanların yumurtlamasını biraz geciktirir. Tüye girdiklerinde biraz halsiz olurlar yem dışında sebze ve protein aığırlıklı mama verebilirsiniz direncini cabuk kazanır.

zaga

Yeni Üyemiz
Adı
HAYİM
Soyadı
KORKMAZ
AMA ERKEK SON GÜNLERDE KUR YAPIYOR AMA DİŞİ YÜZ VERMİYR AMA SON 4 GÜNDÜR YUVAYA İLGİ ARTIŞI BAŞLADI POPO BİRAZ GELDİĞİNDEN BU YANA ŞİŞTİ YUVAYI DSÜZENLİOR GİRİYOR TALAŞI FİLAN YERLERİNİ DEĞİŞTİRİYOR....

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Hayim KORKMAZ' Alıntı:
AMA ERKEK SON GÜNLERDE KUR YAPIYOR AMA DİŞİ YÜZ VERMİYR AMA SON 4 GÜNDÜR YUVAYA İLGİ ARTIŞI BAŞLADI POPO BİRAZ GELDİĞİNDEN BU YANA ŞİŞTİ YUVAYI DSÜZENLİOR GİRİYOR TALAŞI FİLAN YERLERİNİ DEĞİŞTİRİYOR....
Belirtiler başlamış inşallah en yakın zamanda yumurtlar ve yavru büyğtme imkanınızı yakalarsınız.

zaga

Yeni Üyemiz
Adı
HAYİM
Soyadı
KORKMAZ
3 4 günşlüğüne kuşları yaısam acaba birbirlerini özleseler hemn çiftleşmeleri olabilirmi....

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
hayım bey cok sabırsızsınız ust uste yazılar yazıyorsunuz bu ısın en onemlı puf noktası sabırmış ben kasım 22 de uretımhaneden kusları eve getırdım yuva hazırlıgına basladılar kafesı degıstırdım yenı yerlerıne alıştılar yenıden yuva hazırlıgına basladılar bu kez de tuye gırdıler onu atllattılar yenıden yuva hazırlıgı başladı hatta gunde 3 4 kez cıftleştıklerıne bızzat sahıt oldum  o sekılde resımlerını cektım bu kezde yenı kafesını bıt bastıt bır ay bıtlerden temızlemek ıcın ugraştım cok sukur bıtırdım ( tabıı bu bır ay surecte kusları tekrar baska kafese aldım yıne yerlerı ıle oynanmış oldu ) kusları yerıne aldım su an 3 hafta oluyor daha yenı yenı yuvaya gırıp talaş cıkarmaya başladılar anlıcan bu ıs sabır ısı o yuzden bunu yapabılırsen mutlu sona ulaşırsın sabırsız beklersen asla ualaşamazsın

ben 4 senedır yavru alıcam dıye ugrastım hep yaramaz ınsanlarla karsılaştım bu sıteyı ve cemal tanıs ın sıteyı bulunca dogru yolu buldum muhabbet nasıl beslenır neler ıster ogrendım aynı olayı sanada tavsıye ederım acelecı davranma her seyı ogren ve zamana bırak

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Hayim bey sabretmek çok önemli çift kuşlar ayrılırmı zaten birbirlerini beğenmişlerki eş tutmuş siz onu yaparak sadece kuşun yumurtlama süresini uzatırsınız SABREDİN! başka şekilde sonuca varamazsınız kuşlarada günde bir kez bakın çok bile... Saygılar...