hayım bey cok sabırsızsınız ust uste yazılar yazıyorsunuz bu ısın en onemlı puf noktası sabırmış ben kasım 22 de uretımhaneden kusları eve getırdım yuva hazırlıgına basladılar kafesı degıstırdım yenı yerlerıne alıştılar yenıden yuva hazırlıgına basladılar bu kez de tuye gırdıler onu atllattılar yenıden yuva hazırlıgı başladı hatta gunde 3 4 kez cıftleştıklerıne bızzat sahıt oldum o sekılde resımlerını cektım bu kezde yenı kafesını bıt bastıt bır ay bıtlerden temızlemek ıcın ugraştım cok sukur bıtırdım ( tabıı bu bır ay surecte kusları tekrar baska kafese aldım yıne yerlerı ıle oynanmış oldu ) kusları yerıne aldım su an 3 hafta oluyor daha yenı yenı yuvaya gırıp talaş cıkarmaya başladılar anlıcan bu ıs sabır ısı o yuzden bunu yapabılırsen mutlu sona ulaşırsın sabırsız beklersen asla ualaşamazsın
ben 4 senedır yavru alıcam dıye ugrastım hep yaramaz ınsanlarla karsılaştım bu sıteyı ve cemal tanıs ın sıteyı bulunca dogru yolu buldum muhabbet nasıl beslenır neler ıster ogrendım aynı olayı sanada tavsıye ederım acelecı davranma her seyı ogren ve zamana bırak