ÜRETİCİLER

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
s.a degerli dostlar petshop< işletmecisiyim. batman/merkezde işyerim. güneydoğuya yakın. mersin adana antep d.bakır  gibi sehirlerde kuş gonderiminde yollarda telef durumları coğaldıgı icin daha yakın illerden olan üretici arkadaslar varsa.sürekli kus alımı yapabilcegim üretici arkadaslar ariyorum..  0544 903 96 33 behsatca@hotmail.com buraya surekli bakamıyorum.tlf dan yada msn adresinden ulasabilirsiniz..site yönetimine böyle guzel paylasımlar sağladıgı icin tskler sunuyorum.. bol yavrulu zamanlar diliyorum saygılarımla..

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Behsat bey öncelikle sitemize hoş geldiniz.Ben BİTLİSli üreticiyim.Çekoslavak ve Yerli kuş üretiyorum şu an kuşları dinlenmeye aldım.İlerde isterseniz size yardımcı olabilirim.Saygılar.

iyimser_20

Yeni Üyemiz
Adı
UFUK
Soyadı
ÇİFTÇİ
behsat bey merhaba ben Aksaray ilinde üretim yapıyorum Aslen Elazığlıyım babam Elazığda üretim yapıyor herzaman kuş bulunur jumbo çekoslavak yerli kırık hepsinden bulunur ayrıca Malatyada çok değerli abim Ömer ŞİMŞEK var ondada kuş bulunur
05059252589

kuyumcuvedat

Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
kuyumcu
hos geldınız
allah hayırlı ısler versın
sıtenın guzellıgı nasılda ortaya cıkıyor
emegınıze saglık ...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
tüm dostlara tsk ediyorum.yakın bölgeden secmemin tek sebebi kusların telef olmamasıdır.en yakın ve en uygun yerden alacam tsk ederim.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ  HOŞGELDİN SEN ORAYI TUTMUŞSUN BEN BURAYI EN UZAK UÇLARDA BİZ VARIZ  ARASIRA ORALARDAN  KUŞ HABERLERİ ATTA SİTE ŞENLENSİN HEP ALICI OLMAYALIM BİRAZDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE VERELİM BATMANLI SLM HAYIRLI SATIŞLAR MUBİŞLERİ ÇOK SAT YERLİ SAT

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
behsat' Alıntı:
tüm dostlara tsk ediyorum.yakın bölgeden secmemin tek sebebi kusların telef olmamasıdır.en yakın ve en uygun yerden alacam tsk ederim.
    Behsat bey, Tebrik ve Teşekkürler..
    Dilerim, Size yakın arkadaşlarımız vardır; Üretimi onlar, satışını siz yaparsınız. İtinalı hizmet/kazanç, istikrar getirecektir.
    Aramıza HoşGeldiniz..