üreticilerin dikkatine

arda aslan

Yeni Üyemiz
son zamanlarda  yuvadaki  yavru ölümleri dikkat cekıyordu  benımde uretim hanemde aynı sıkıntı var ve  ben bu konuda aylardır arastırıyorken yenı bır sey buldum  yavruların gozlerı kapanıyor goz kapakları bırbırıne yapısarak oluyor

acaba dıyorum  goz kapakları yapısan yavrular anneyı bulamadıkları ıcınbeslenemıyor ve bunun netıcesınde oluyor olabılırmı ?

bu  yapısma neden olabılır  fıkır ve goruslerınızı  beklıyorum  herkese bol ve hayırlı kazanclar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
anne  yavruları  bulur  o durumda...ama  belliki başka bişeyde  var...dediğinize  olabilir..

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
yavru anneyi bulmuyor arda anne yavruyu buluyor .bakteri sıkıntısı vardır dezenfektan yapmanı tavsiye ederim bide havalandırmanı iyi yap

arda aslan

Yeni Üyemiz
pekı  sızce sebebı ne olabılır  yavruların  gozlerı  capaklı oluyor ve  kursakları bos  oluyorlar

mavci44

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Avcı
Kanatlı hayvanlarda yavru ölümleri varsa bunun pek çok sebebi olabilir. Yetişkinler hemen etkilenmemesi de zayıf olan yavrularda bu hemen tesirini icra eder. Kafesin yada kümesin temizliği bakteriler beslenme v.s birsürü sebep olabilir. Dolayısıyla koruyucu hekimlik denilen unsura iyi dikkat edilmeli.

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
arda benzerı sorunlar bendede vardı  fakat bı care bulamadım henuz arayıs ıcındeyım ustalarımız var burda ama pek ılgılenen yok  ya bu yazıları  okuyan yok  ya okuyupta caresıknı bılmıyorlar olabılır yada en kotusu  careyı bılıpte bızımle paylasmıyan ustalarımız var kımse  kusura bakmasın 3 aydır yazıp cızıyorum bır kac kısıden baska  yorum  yazıp  yardımcı olmaya calısan bulamadım ben

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA