üretihanemi soydular

mazot

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
diker
arkadaşlar hatay antakyada yapmakta oldugum 60 cift yerli ve 5 çift jumbo yavrularımı çaldırlar.20 tane 3 yemlikli 2 kapılı kafes birde 4 katlı kafesim çalındı yakın illerde ki arkdaşlara bu şekilde satılmak istenilen kuşlar gelirse haber ederlerse çok sevinirim.kuşlarımın renkleri parçalıdır içlerinde bir te yeşil vardır.digerleri albino dişi lutino dişi ve hepside sarı ve beyaz parçalı kuşlardır.kuşların hepsinde en az iki olmak kaydıyla yavruları vardır.haber eden olursa çok sevinirim sonuçta kuşlar elbet bir kuşçuya veya üretim haneye satılmaya çalışılacaktır.arkadaşlar çok ama çok üzgünüm elimi kolumu kırdırlar desem yeridir hayırlısı diyorum artık.tel no:0537 982 60 58

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
çok geçmiş olsun inşallah arkadaşlar gerekli hassasiyeti göstereceklerdir resimleri varsa ekleyin en azından yardımcı olmuş olursuz elleri  kırılsın ne diyeyim

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Allah bildiği gibi yapsın bu tür mahlukları.. Çok büyük geçmiş olsun..

mazot

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
diker
çok çok saolun üstadlarım kalbim nasıl titriyor bir bilseniz allah size bu durumu ne nasip etsin nede hissettirsin

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
çok geçmiş olsun inşallah arkadaşlar gerekli hassasiyeti göstereceklerdir resimleri varsa ekleyin en azından yardımcı olmuş olursuz elleri  kırılsın ne diyeyim

fuat

Takipçi Üyemiz
Adı
fuat
Soyadı
özkahraman
ALLAH belalarını versin yapanların.... çok çok geçmiş olsun...

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
çok geçmiş olsun emek hırsızları Allah bunları bildiği gibi yapsın.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
joseph gülünecek bir durum yok ortada.. ve mustafa bey çok gemiş olsun rabbim tez gününde tez saatinde cezalanırını verir inşallah bu ahlaksızlığı yapanın..

mazot

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
diker
herkezden allah razı olsun fotolar vardı ama malesef usb yi bulamıyorum  :( yoksa yükleyecektim.hayırlısı bakalım herkezden tekrardan allah razı olsun gerçekten de tüm iyi niyetleriniz sizlere misli misli  hayır getirsiniz inş.bakalım arıyoruz her yeri elbet bir yerde hak sahibi bize haber verir diye düşünüyorum.çünkü üstadlarım illaki bizler gibi üreticlere yada kuşçulara götürecektir.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Çok geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlayabiliyorum benimde başıma gelmişti.Allah belalarını versin demekten başka elden birşey gelmiyor.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Kansızlar. Ne diyelim büyük geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Geçmiş olsun.Allah sabır versin İnşallah bulunur ve bu işi yapanlar cezalarını çekerler.....