uretım belgesı

evren

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Yılmaz
Merhaba arkadaslar bu uretıcı belgesıyle ılgılı cok konu acıldı bılıyorum ama benım kafama takılan sey  kırklarelı ve edırne tarım ıl mudurluklerıne gıdıp boylebır belgeyı nasıl cıkaracagımız hakkında bılgı almak ıstedım ama bu mudurluklerın boyle bır belge hakkında bılgılerı yok
Bır arkadasımın tanıdıgı vasıtasıyla bu belgeyı bulgarıstanda arastırttım burada  belgeyı cıkarıyorlar yalnız malıyetı 800 1000 euro arası.ama benım sorun olacagını dusundugum 2 konu var bırıncısı  belge turkıyedekı vergı levhaları gıbı ama yabancı dıl ıkıncısı avrupa  statusunde cıkacak bu belge ulkemızde kullanılmaya uygun mu bu konuda bılgısı olan varmı herkese ıyı gunler 

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Bizim balıkesirde belediye kurs açıyormuş dilekçe veriyormussun yeterli sayıya ulaşınca ( 5 kişi dediler) ücretsiz kurs. Belgeyi cıkarırken sanırım 3-5 bişey isterle ama 100 lirayı geçeceğini sanmıyorum

evren

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Yılmaz
Bu kursa baska ıllerden talep kabul edıyorlarmı kursa katılım mecburımı 

ugurcan buran

Takipçi Üyemiz
Adı
ugurcan
Soyadı
buran
Akif Sağay' Alıntı:
Bizim balıkesirde belediye kurs açıyormuş dilekçe veriyormussun yeterli sayıya ulaşınca ( 5 kişi dediler) ücretsiz kurs. Belgeyi cıkarırken sanırım 3-5 bişey isterle ama 100 lirayı geçeceğini sanmıyorum
cok şaşırtıcı. 40 yılda iyi bi şey yapmışlar kutlamak gerekli :))

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Walla o kadar ayrıntı bilmiyorum bende belediyede çalışan bi abiye sordurttum yuzyuze konussam daha ayrıntı bilgi alırdım. Tahminim çoğu merkez belediyelerde vardır bu kurs.Kursa katılımda zorunludur diye düşünüyorum...

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Uğurcan walla iyimi deilmi kursa gidince anlaşılacak. Yeterli sayıya ulaşınca açarız falan demişler bnm tahiminim keyfi açıyorlar zart diye vermiyorlar kursu herhalde. Bayramdan sonra sende gel dilekçe verde sayıya ulaşalım sen köpekte üretiyon nasıl olsa :D:D illa lazım sana