ÜRETİM HANE AÇMAK İÇİN BUNLARIN HEPSİNE UYAN VARMI ACABA?

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Aydın  - Merkezden geniş çaplı üretici olma yolunda,, her şeyin kuralına uygun olması için, ardından herhangi bir şikayet de başım ağrımasın diye bütün belgelerimi almak istiyorum seminer dernek ruhsat v.s  bunların hepsine uyan üreticilerimiz varsa karşısına çıkan zorlukları bu başlık altında konuşabiliriz.

http://www.gkgm.gov.tr/mevzuat/yonetmelik/ev_sus_hayv_uretim_satis_barinma_egitim_yonetmelik.html

yukarıdaki linkte yapmamız gerekenler...

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
türkiyede hemen hemen her türlü yasa var fakat uygulama kimsesi olmayanlara adamın varsa bir şey olmaz yoksa kafası kızan biri gelir her türlü cezayı kesebilir.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Takip ediyorum ettim günay bey evet ben bunun yanında bunları yerine getirmiş arkadaşımız var mı öğrenmek istemiştim sağlık olsun konu kapanabilir öleyse...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
imkansız bu şekilde bir yer bulmanız adamlar masa başında yazmış cizmiş.... ahaaa

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:
Takip ediyorum ettim günay bey evet ben bunun yanında bunları yerine getirmiş arkadaşımız var mı öğrenmek istemiştim sağlık olsun konu kapanabilir öleyse...
valla yerine getiren varmı bilmiyorum ama bu yeni düzenleme ile üretim izni kişiye değil de mekana verilmesi çok sıkıntılı bir durum. Üretimhaneyi başka bir yere taşımak demek üretim izninin iptali demek. Ondan sonra sil baştan ayni işlemler  :) ...zor bir durum, bilmiyorum. Konunun kapanmasına gerek yok, açık kalması daha iyi, belki işlemlere başlayan arkadaşlar varsa bize bu konudan ışık tutabilirler.