Y
yasırkara
Guest
Merhaba arkadaşlar sizce üretim hane kurmak karlı işmi
Ben acemesi olduğum için sizin yanınızda konuşmam yanlış olurBehzat TİĞİZ' Alıntı:Peki ya sizce karlimi ?
KatılıyorumBatuhan SEVİNÇ' Alıntı:üretimhane karlı veya değil zaten çoğu kişi para için yapmıyor. Ben zevk için bakıyorum coğu kişide zevk için bakıyor ( en azından benım tanıdıklarım ) üretimhane yerıne evınde 2 çift yavru veren güzel renklerde kuş bakması daha eglenceli diye düşünüyorum hem az miktarda para kazanırsın hem kendını tadmın edersin benım amacım para kazanmak degıl cıkan yavrularımında cogunu ucretsız verdım bana 2 tane kaldı yakın bı zamanda bırını daha verıcem
Mahir bey haklısınız. Benim de aynı şekilde ama şöyle bir durum da var. Sağlam üreticiler arasından da sağlamları seçilmeli diye düşünüyorum. Çünkü; saygı değer abilerin arasında bile, iyi görünüp başka örtülerde olan kişiler var.Mahir KOCATÜRK' Alıntı:kuş üretimi bence karlı ama benim gibi yaparsan zararlı. bilmeden başladım. beni öpen çok saygı değer arkadaşlar oldu. ama yılmadım dayanma gücüm vardı imkanım vardı diyelim ettiğim zararları yeni yeni çıkarmaya başladım. beni öptükleri gibi değil ama. bana göre birde sağlam üreticiden paraya acımadan temiz kuşla yola çıkarsan sırtın yere gelmez
bu isi maddiyat icin yapmayi dusunuyorsaniz bemce girmeyin ilk oncelikle hastaliklar ve bakimlar konusunda cok iyi konumlara gelmelisinizki ustesinden gelebilesiniz, hobi olarak baslayip birkac sene iyice ogrendikten sonra ticari olarak dusunurseniz sizin icin daha iyi olur, genelde ilk baslayanlar hep ucuz olsun deyip ucuza toplama kuslar alirlar sonra kumese bulasan hastaliklar falan cabasi ve o zaman yardim eden olmasa isin icinden cikamazsiniz.veterinerler var diyeceksiniz simdi ama onlar malesef kanatlilar haric diger hayvanlarla kendilerini gelis tirmisler.kus uretimi isi bilgi sabir tecrube ve yillarin birikimiyle yavas yavas adimlarla yapilmali.Yasır KARA' Alıntı:Ben acemesi olduğum için sizin yanınızda konuşmam yanlış olur![]()
kesinlikle katılıyorum duygularıma tercüman olmuşsunuz behzat bey... ben bir bilenle üretime başladığımı sanıyordum. malesef yanılmışım o benden cahilmiş. şimdiki aklım olsa başlamazdım. ama başlayınca da insan kopamıyor. bide mecbur o şişleri çıkarmam lazım neeee neeee neeee neeeeBehzat TİĞİZ' Alıntı:bu isi maddiyat icin yapmayi dusunuyorsaniz bemce girmeyin ilk oncelikle hastaliklar ve bakimlar konusunda cok iyi konumlara gelmelisinizki ustesinden gelebilesiniz, hobi olarak baslayip birkac sene iyice ogrendikten sonra ticari olarak dusunurseniz sizin icin daha iyi olur, genelde ilk baslayanlar hep ucuz olsun deyip ucuza toplama kuslar alirlar sonra kumese bulasan hastaliklar falan cabasi ve o zaman yardim eden olmasa isin icinden cikamazsiniz.veterinerler var diyeceksiniz simdi ama onlar malesef kanatlilar haric diger hayvanlarla kendilerini gelis tirmisler.kus uretimi isi bilgi sabir tecrube ve yillarin birikimiyle yavas yavas adimlarla yapilmali.
aynen katılıyorumBehzat TİĞİZ' Alıntı:bu isi maddiyat icin yapmayi dusunuyorsaniz bemce girmeyin ilk oncelikle hastaliklar ve bakimlar konusunda cok iyi konumlara gelmelisinizki ustesinden gelebilesiniz, hobi olarak baslayip birkac sene iyice ogrendikten sonra ticari olarak dusunurseniz sizin icin daha iyi olur, genelde ilk baslayanlar hep ucuz olsun deyip ucuza toplama kuslar alirlar sonra kumese bulasan hastaliklar falan cabasi ve o zaman yardim eden olmasa isin icinden cikamazsiniz.veterinerler var diyeceksiniz simdi ama onlar malesef kanatlilar haric diger hayvanlarla kendilerini gelis tirmisler.kus uretimi isi bilgi sabir tecrube ve yillarin birikimiyle yavas yavas adimlarla yapilmali.