M mürşit aydın Yeni Üyemiz Katılım 2 Tem 2015 Mesajlar 6 Adı mürşit Soyadı aydın 2 Tem 2015 #1 nasıl bir kafes kuş ve diğer donanımlara ihtiyacım var yardım edermisiniz confusedtw
Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 2 Tem 2015 #2 kac ciftle üretim yapmak istiyorsunuz hangi ırktan baslamak istiyorsunuz kac metre kare yeriniz var oncelikle bunları belirtmelisiniz
kac ciftle üretim yapmak istiyorsunuz hangi ırktan baslamak istiyorsunuz kac metre kare yeriniz var oncelikle bunları belirtmelisiniz
M mürşit aydın Yeni Üyemiz Katılım 2 Tem 2015 Mesajlar 6 Adı mürşit Soyadı aydın 2 Tem 2015 #3 mekan olarak sıkıntım yok fakat hangi ırk yapacağımada karar vermedim 1 çiftle başlamak istiyorum hobi olarak sonuçta maliyeti azolsun öğrenciyiz
mekan olarak sıkıntım yok fakat hangi ırk yapacağımada karar vermedim 1 çiftle başlamak istiyorum hobi olarak sonuçta maliyeti azolsun öğrenciyiz
S slmylcn Takipçi Üyemiz Katılım 13 May 2013 Mesajlar 241 Konum BALIKESİR Adı selim Soyadı yalçın 2 Tem 2015 #4 Üretici arkadaşlardan almanı tavsıye ederim. Gidip rastgele bir Dişi ve erkek bir araya getirmekle olmuyor hemen. Forumdan faydalanıp bilgi edinirsen zaten şekillenmeye başlar bazı Şeyler kolay gelsin.
Üretici arkadaşlardan almanı tavsıye ederim. Gidip rastgele bir Dişi ve erkek bir araya getirmekle olmuyor hemen. Forumdan faydalanıp bilgi edinirsen zaten şekillenmeye başlar bazı Şeyler kolay gelsin.