Üretim Kafesi veya Apart Kafes

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Herkese merhaba, öncelikli olarak tüm abilerimin, ablalarımın, kardeşlerimin yeni yılı hayırlı olsun inşallah.

Forum da ve internet satış sitelerinde çoğu yerde araştırdım ve nedense üretim kafeslerinin fiyatlarını pahalı buluyorum. Önerebileceğiniz uygun bir satıcı varsa veya direkt olarak gidebileceğim ve satın alabileceğim yer varsa eğer İstanbul - Anadolu yakasında yaşıyorum ama İstanbul içi çoğu yere giderim.

Bazı kafes üreticilerinin sitesinden baktım 4 katlı 40 - 32 - 32 ölçüsünde kafesleri 100 - 120 lira civarına satıyorlar. Ölçüleri daha geniş daha büyük bir kafes arıyorum. Her türlü önerinize açığım ve bu konuda bilgilerinize de açım. İlla tel kafes olmasına gerek yok ama öncelikli tercihim uygun fiyat olması malumunuz İstanbul da öğrenci olmak biraz zor. Pvc box kafesler vb kafeslerde olabilir.

Hayırlı günler dilerim.

mori

Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
özeskici
4katlı 40x40x35 olsa gerek ölçüleri fiyat 55 tl tel kafes gönderim hariç fiyatı

mori

Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
özeskici
Kusura bakmayın gec cevap verdim sabah gördüm mesajı içerik yoktu o yüzden cevap yazmamıştım siteye giriş yapmadığımdan güniçi işim vardı

mori

Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
özeskici
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

mori

Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
özeskici
Birde şimdi gördüm istanbulda bir arkadaş kafes yapan 45'lik, 55'lik ve 65'lik görünüyor kafesleri bilgilerini aktarıyorum.

SEBA KAFES
Adres: Bağlarçeşme Mahallesi Ahmet Arif Caddesi No:73  Esenyurt/İSTANBUL
Gsm: 0(535) 705 47 55
E-posta: info@sebakafes.com

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Muzaffer ÖZESKİCİ' Alıntı:
Birde şimdi gördüm istanbulda bir arkadaş kafes yapan 45'lik, 55'lik ve 65'lik görünüyor kafesleri bilgilerini aktarıyorum.

SEBA KAFES
Adres: Bağlarçeşme Mahallesi Ahmet Arif Caddesi No:73  Esenyurt/İSTANBUL
Gsm: 0(535) 705 47 55
E-posta: info@sebakafes.com
Sağolasınız izmirden bir abi buldum. 65 lik üretim kafeslerini 20 liraya temin edicem inşallah bakalım. Elimize geçerde memnun kalırsam öneririm.

Tekrar emeğiniz için sağolun.

mori

Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
özeskici
Yigit kafes mi izmirde tam ölçüleri nedir akıllı yemlik gözü varmı acaba

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Yigit kafes mi izmirde tam ölçüleri nedir akıllı yemlik gözü varmı acaba
Yok yiğit kafes değil, kafes yapıyor sanırım ben 65 lik alıcaktım ama altında ayakları olduğu için şimdilik bekliyoruz altı düz için o olmassa 45lik alıcam. Fiyatları gayet uygun veriyor. Facebookta adı kafes imalatcısı olması lazım. Bulamassanız numara da veririm ama önce bekleyin isterseniz bana kafes gelmesini sonrasında bir güven sorunu olmasın.

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Sipariş verdiniz mi kafesi
Normalde vericektim fakat bu kafeslerin hepsinin ayağı olduğu için üst üste durmuyordu bizde bekliycez eline ayaksız olanı geçerse ondan alıcam eğer geçmesse de 45 cm eni olan üretim kafeslerinden alıcam 4lü şekilde. İstanbul da bir adres verdi ordan da alabilirsin dedi ama yine de bi test etmek lazım. Aracı olduğu için istanbulda ki yer fiyat farkı alıyor ekstra. Güvenilmez birisi olsa böyle adres falan vericeğini sanmıyorum açıkçası

mori

Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
özeskici
hayırlısı inşallah iyi bir ürün çıkar alırız

mori

Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
özeskici
bugün facede kafes imalatcısı yazan sitedeki murat kahya' yı aradım kardeşi çıktı tele kafes fiyatları sordum kardeşim gelince aratayım ben bilmiyorum dedi hala arayan olmadı

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
bugün facede kafes imalatcısı yazan sitedeki murat kahya' yı aradım kardeşi çıktı tele kafes fiyatları sordum kardeşim gelince aratayım ben bilmiyorum dedi hala arayan olmadı
Öğrenci arkadaşın selamı var derseniz belki daha fazla yardımcı olabilirler. İstanbuldan öğrenci diyince tanıyorlar :)

Siz facebookta fotoğrafında yazan numarayı bir daha arayabilirsiniz. Ben şimdi konuşup söyleyim hatta.