ÜRETİM KAFESLERİ

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Kazım TOPRAKSEVEN' Alıntı:
Bu kafesin aynısından bende kullanıyorum. Izgarası yok ama, tavayı tutan alttaki ızgarayı söküp tavanın üzerine sabitledim. Tavayı tutması içinde paralel iki tane tel sabitledim. ızgaralı bir tavalık oldu :)
hocam kafesin (kafes düzenini görmek amacıyla) ve tava altına yaptığınız telin bir fotoğrafını ekleyebilir misiniz? Bende almak istiyorum bu kafesten ve internetten aldıysanız ne kadar kargo verdiniz öğrenebilir miyim?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Yerli çift kuşlarımı 60 lık çifthaneye aldıktan sonra kuşlarım yumurtlamaz oldu, acaba gerçekten geniş kafeslerde kuşlar birbirlerine karşı ilgisizleşiyor mu yoksa sadece uyum problemi mi? Kafeste 45x38x30 mi 40x40x40 mı ideal olur, son olarak ızgaralı kafes ile çekmeceli kafes arasında kalsanız (Biri ızgaralı ama çekmecesi yok, diğeri çekmeceli ama ızgarası yok) hangisini tercih edersiniz?

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Ahmet KARA.' Alıntı:
Yerli çift kuşlarımı 60 lık çifthaneye aldıktan sonra kuşlarım yumurtlamaz oldu, acaba gerçekten geniş kafeslerde kuşlar birbirlerine karşı ilgisizleşiyor mu yoksa sadece uyum problemi mi? Kafeste 45x38x30 mi 40x40x40 mı ideal olur, son olarak ızgaralı kafes ile çekmeceli kafes arasında kalsanız (Biri ızgaralı ama çekmecesi yok, diğeri çekmeceli ama ızgarası yok) hangisini tercih edersiniz?
benım fıkrım cekmecelı olan daha ıyı

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
güzelim kafesi parçalayıp tava ızgarası yapmaya uğraşmayın...kafesi sipariş verirken yanında bir de tava ızgarası isteyin olsun birsin.