üretim yapmak istiyorum

adige

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TEKİR
Thumbs down üretim yapmak istiyorum
arkadaşlar merhaba izmirde ikamet ediyorum ve muhabbet kusu için üretim yapmak ve bu işten ekmek yemek istiyorum bu işte gerçekten para varmı acaba yanı ek gelir olarak para kazandırır mı bir ardaşım yavruları 10 -15 tl den alıcı buluyor toptan olrak diye soyledi bana bu yuzden fiyat bana düşük geldi ve bu işe sonuçta yatırım yapacagımızdan kafesti aksesuardı .bu yuzden merak ediyorum yani bu işe girmek mantıklımı degermı yani .

birde görüştügüm başka bir arkadasımda muhabbat kusu yerine kanarya beslemende fayda var demiş ek gelir olrak daha iyi para kazandırır ve bakımın daha rahat oldugunu vurguldı ben herkes kanaryanın daha hassas ve bakımının daha zor oldugunu soyle duydugumu soyledim ben sadece yemini soyunu tamamlıyorum ve yavru zamanında mamalarını hazırlayıp temizliklerini yapıorum ve parada kazanıyorum tarsında konuştu ve karayanın yurt dısından bile isteyenler oldugundan toptan alımlarda daha iyi sürüm oldugunu ve daha iyi para kazandırdıgın soyledi .

tavsiyeleriniz bana ne olur acaba

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
eğer bu işi para kazanmak ekmek yemek için yapacaksanız inanın bana bir tepsi simit alın boş zamanlarınızda satın çok para kazanırsınız bu işle uğraşanlar bunu sevdikleri için yapıyor yoksa  uğraşmak zor .....paranıza yazık dünya para döküyorsunuz ortada 10-15 tl den kuş artı pisliği cabası...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
eğer bu işi para kazanmak ekmek yemek için yapacaksanız inanın bana bir tepsi simit alın boş zamanlarınızda satın çok para kazanırsınız bu işle uğraşanlar bunu sevdikleri için yapıyor yoksa  uğraşmak zor .....paranıza yazık dünya para döküyorsunuz ortada 10-15 tl den kuş artı pisliği cabası...
Ayhan Bey'e kesinlikle katılıyorum sevmeyince iş gözüyle kazanç kapısı mantığıyla bakılınca çekilcek iş olduğunu düşünmüyorum kazançtansa sevgi ağır basmalı. Çok gelir getiren bir iş olduğunuda düşünmüyorum. Riski çok fazla bir hastalık bir anda bir çok kuşa bulaşıp ağır kayıplar verebiliyor. Ama seviyorum parasında değilim 3-5 kuruş getirir getirmez derseniz o zaman başka. Karar sizin.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
öncelikle bu işten para kazanmak istiyorsanız.. elinizde sermayeden cok bilginiz olmalı.. bu işin en püf noktasi bilgi ve tecrubedir.!!! . hakkını vererek bir üretimhane kurulmalı ve hakkını vererek dogru bakılırsa ki en az 500 1000 ciftlik bir üretimhane kurarsanız.. 10 tl den de yavruyu satarsanız yinede para kazanırsınız..ama eger bilginiz yoksa ticari amacla bu işe girmenizi önermem .. erken yaşlanmaya sebebiyet verebilir.. saygılar

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Ayhan Bey'e kesinlikle katılıyorum sevmeyince iş gözüyle kazanç kapısı mantığıyla bakılınca çekilcek iş olduğunu düşünmüyorum kazançtansa sevgi ağır basmalı. Çok gelir getiren bir iş olduğunuda düşünmüyorum. Riski çok fazla bir hastalık bir anda bir çok kuşa bulaşıp ağır kayıplar verebiliyor. Ama seviyorum parasında değilim 3-5 kuruş getirir getirmez derseniz o zaman başka. Karar sizin.
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd thumbsupbo

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
öncelikle bu işten para kazanmak istiyorsanız.. elinizde sermayeden cok bilginiz olmalı.. bu işin en püf noktasi bilgi ve tecrubedir.!!! . hakkını vererek bir üretimhane kurulmalı ve hakkını vererek dogru bakılırsa ki en az 500 1000 ciftlik bir üretimhane kurarsanız.. 10 tl den de yavruyu satarsanız yinede para kazanırsınız..ama eger bilginiz yoksa ticari amacla bu işe girmenizi önermem .. erken yaşlanmaya sebebiyet verebilir.. saygılar
+