tankuuu
Takipçi Üyemiz
s.a ben muhabbet üretimine başlamak istiyorum boş bir odam var 1,70 e 2 mt salma yaptım fakat ilk yavru kuşlarlamı yoksa çift olarak mı edinip üretime başlamalıyım.yardımcı olursanız sevinirim
Sabır konusunda Zafer'e katılıyorum.Üretimde en önemli konu sabır.zaferk66' Alıntı:Aramıza hoşgeldiniz bu işe soyunmadan önce önce sabrı ögrenmelisiniz bu konuda benim tavsiyem ilk olarak birkaç yetişkin çift alıp onlardan erken yavru alarak umutlanmanız geri kalanındada yavru alarak zamana bırakmanız... Kolay gelsin...
+1ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yavru alarak başlamak en iyisidir.
ideal ısı 18 derece,çok sıcak olmazveycell66' Alıntı:MERHABA BEN EVİMİN ÇATI ARASINDA 2-3 TAKIM KUŞLA HOBİ AMAÇLI ÜRETİM YAPMAK İSTİYORUM ÇOK SICAK BİR ORTAM GEREKİYORMU YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
+ 1zaferk66' Alıntı:Aramıza hoşgeldiniz bu işe soyunmadan önce önce sabrı ögrenmelisiniz bu konuda benim tavsiyem ilk olarak birkaç yetişkin çift alıp onlardan erken yavru alarak umutlanmanız geri kalanındada yavru alarak zamana bırakmanız... Kolay gelsin...
ısı konusuna ben çok takılı kalmıştım ancak buradan arkadaşlardan yardım istediğimde sevgili Selahattin Abimizin bir mesajı kafamdaki soru işaretini attı ve şuanda 13 derece sıcaklık var kuşlarımın bulunduğu yerde ve kuşlarım yavrusu yuvadan çıkmadan tekrar yumurtlar haldelerveycell66' Alıntı:MERHABA BEN EVİMİN ÇATI ARASINDA 2-3 TAKIM KUŞLA HOBİ AMAÇLI ÜRETİM YAPMAK İSTİYORUM ÇOK SICAK BİR ORTAM GEREKİYORMU YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.