üretim yapmak istiyorum

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
s.a ben muhabbet üretimine başlamak istiyorum boş bir odam var 1,70 e 2 mt salma yaptım fakat ilk yavru kuşlarlamı yoksa çift olarak mı edinip üretime başlamalıyım.yardımcı olursanız sevinirim

Barmen

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
elmas
Merhaba erhan bey ilk olarak hayırlı olsun profosyenel bir şey yapmak istiyorsan ben üretimhene mi satıyorum ilgilenirsen görüşebiliriz...

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
tanıdıgın ve güvendiğin üretici arkadaşların varsa 5-6 aylık yavru damızlıklar alırsan dana iyi olur bence

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Erhan aramıza hoşgeldin.İlk başlangıçta yavru alarakta başlayabilirsin.Eğer tanıdık bildik bir arkadaşsa hazır eşlerde alabilirsin.

zaferk66

Yeni Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
kılıç
Aramıza hoşgeldiniz bu işe soyunmadan önce önce sabrı ögrenmelisiniz bu konuda benim tavsiyem ilk olarak birkaç yetişkin çift alıp onlardan erken yavru alarak umutlanmanız geri kalanındada yavru alarak zamana bırakmanız... Kolay gelsin...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
zaferk66' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz bu işe soyunmadan önce önce sabrı ögrenmelisiniz bu konuda benim tavsiyem ilk olarak birkaç yetişkin çift alıp onlardan erken yavru alarak umutlanmanız geri kalanındada yavru alarak zamana bırakmanız... Kolay gelsin...
Sabır konusunda Zafer'e katılıyorum.Üretimde en önemli konu sabır.

E

elaziz2316

Guest
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Yavru alarak başlamak en iyisidir.
+1

Aramaıza da hoşgeldiniz. Ama eğer salma yapacaksan kuşların yaş (kaç aylık oldukları) durumları aynı olması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Yavru olarak başlayın derim hatta yeni yuvadan çıkmış yavrular bulursanız daha iyi kuşların çiftleşme zamanı gelinceye kadar birbirini tanır hemde yavruları kendi düzeninize va bakım sisteminize göre büyütürsünüz ve 4-5 aylık olunca yuvalıkları takarsanız yer kavgasıda fazla olmaz diye tahmin ediyorum.

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
MERHABA BEN EVİMİN ÇATI ARASINDA 2-3 TAKIM KUŞLA HOBİ AMAÇLI ÜRETİM YAPMAK İSTİYORUM ÇOK SICAK BİR ORTAM GEREKİYORMU YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
veycell66' Alıntı:
MERHABA BEN EVİMİN ÇATI ARASINDA 2-3 TAKIM KUŞLA HOBİ AMAÇLI ÜRETİM YAPMAK İSTİYORUM ÇOK SICAK BİR ORTAM GEREKİYORMU YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
ideal ısı 18 derece,çok sıcak olmaz

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
zaferk66' Alıntı:
+ 1

+ yerinizde olasam salma değilde kafeste başlardım çok fazla kuş almayacaksanız sizi zorlamadan sonuca ulaştırır ben 2 takım ile başladım yetişkin aldım şansıma kuşlarımda iyi çıktı satan arkadaş dürüst satıcıymış şuan 15 tane kuşum var çalışan birisi için bu bile bazen zorluyor

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
veycell66' Alıntı:
ısı konusuna ben çok takılı kalmıştım ancak buradan arkadaşlardan yardım istediğimde sevgili Selahattin Abimizin bir mesajı kafamdaki soru işaretini attı ve şuanda 13 derece sıcaklık var kuşlarımın bulunduğu yerde ve kuşlarım yavrusu yuvadan çıkmadan tekrar yumurtlar haldeler

abimiz şöyle yazmıştı ( Hiç Isıtmaya Lüzum Yok Tam Tersi Önümüzdeki Yazın Nasıl Soğutacağını Düşün )