üretim

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
kuşlarımın ilk kuluçkasında 5 yumurta vardı  hepside  boş çıkmıştı 4 hafta çıkardım yuvalığı şimdi yine taktım şu anda hiç ilgilenmiyorlar yuvayala bu seferde boş çıkarmı yumurtalar acaba

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Daha önceki ilk kuluçka ise boş çıkması gayet doğal . Ama genelde ikinci kuluçkada düzelme olur. Siz kuşlara gerekli bakım ve ortamı sağladıktan sonra yuvalikla da en kısa sürede kendilerini hazır hissettiklerinde ilgilenecekler

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Daha önceki ilk kuluçka ise boş çıkması gayet doğal . Ama genelde ikinci kuluçkada düzelme olur. Siz kuşlara gerekli bakım ve ortamı sağladıktan sonra yuvalikla da en kısa sürede kendilerini hazır hissettiklerinde ilgilenecekler
+1

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
kuşlarında sahiplerininde her kuluçkada tecrübe kazanması gerekli :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Fatih MANSIZ' Alıntı:

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
bu yuvalık uygunmudur acaba 15*15*yükseklik 18  4 tane pet shopa baktım bu ölçülerde yuva var daha büyüğünü bulamadım marangozamı yaptırmalıyım yoksa bunla olurmu