Üretimde Çuval yem

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Üretim aşamsında olduğum için.Üretim için en iyi yemler hangisi çuval halinde almayı düşünüyorum.Şimdiden tşkler

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
hangi yem daha iyi hakkında millyontane konu var forumda, o konuları bir aratsaydıdınız bu soruyu sormanıza gerek kalmazdı bile. Sizin için bunları birdaha listeleyelim

- Deli Nature 20kg
- Bravo 25kg
- VividBird 25kg
- Versele Laga 25 kg
- Wunder Vogel 25kg
- MAX 25kg

bunlar tercih edilen yemler, siz hangisini dilerseniz onu kullanın. Show muhabbet kuşu üretenler genellikle Deli Nature yemi tercih ediyor. Diğer türler için genellikle Bravo veya Vivid yem tercih ediliyor.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
hangi yem daha iyi hakkında millyontane konu var forumda, o konuları bir aratsaydıdınız bu soruyu sormanıza gerek kalmazdı bile. Sizin için bunları birdaha listeleyelim

- Deli Nature 20kg
- Bravo 25kg
- VividBird 25kg
- Versele Laga 25 kg
- Wunder Vogel 25kg
- MAX 25kg

bunlar tercih edilen yemler, siz hangisini dilerseniz onu kullanın. Show muhabbet kuşu üretenler genellikle Deli Nature yemi tercih ediyor. Diğer türler için genellikle Bravo veya Vivid yem tercih ediliyor.
GÜNAY bey güzel bir sekilde özetlemiş....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Semih AYTEKİN' Alıntı:
Yardımlarınız için tşk ederim.Vivid yemin fiyatı nedir
3 hafta önce filan aldım

vivid karışık muhabbet - 55 tl + 9.25 kargo
vivid beyaz darı - 65 tl + 9.25 kargo
vivid aspur kanarya yemi - 70 tl + 9.25 kargo

petshop işlettiğinizi söylerseniz 3-5 lira indirim yapıyorlar.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Arkadaşlar Versele laga piyasada bulamıyorum, 20 yada 25kg lık olan paketlerini! İzmir'de nereden temin edebilirim bilen var mı?

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Eminim iyidir fakat versele lagayı bir denemek istiyorum, 31 çift muhabbet kuşum var vivid karışık yapıyordum sonra hazır karışığa geçince afalladılar, bende verseleye geçeyim dedim fakat piyasada bulamıyorum. Meyveli karışık arıyorum özellikle.