Üretimde sıkıntı var

Yarkan

Yeni Üyemiz
Adı
melih
Soyadı
ateş
Herkese hayırlı akşamlar.Bende bir çift [/size][color=rgb(0, 153, 0) !important]muhabbet ku[/color][/size]şu var alalı 2-2.5 ay oldu evde inşaat vardı ancak 2 hafta önce düzenli bir yere(odama) koydum.İlk hafta yuvalığa aşırı derece ilgilidi kuşlar habire kazıyorlardı balda veriyordum bu hafta yuvaya ilgi fazla yok bal az verdim kuşlar tüye girmiş o yüzden dolayı halsiz gibiler çok uyuyorlar ama akşam üstüye enerji patlaması yaşıyorlar odamda sürekli televizyon açık bir etkisi olur mu ? ilk hafta o kadar umurlarında olmadı şimdide olmadı sizce ne yapmam lazım vitamin [/size]vb[/size] birşeyler vermem doğrumu ? [/size]Önceden üretim hanesi olan bir abiden aldım önceden de alış veriş yaptım aldığım gün yumurtlamıştı önceden yavru verdi dedi

isterseniz resim atarım

Yarkan

Yeni Üyemiz
Adı
melih
Soyadı
ateş
çevremdeki bakanlarda bizim evden daha kalabalık bir ev daha  gürültü bir yerde kuşlar yavruladığını gördüm ve dibinden geçerken veya kuşların orada dururken benden korkmayıp yuvayı kazmaya devam ediyorlardı  sadece bu hafta böyle oldu üretimdekiler bana dedi çiftleşmek isteyen kuş başında bile çiftleşir demişti ?

düy dökümü bittikten sonra  sıkıntı olacağını düşünmüyorum da