Üretime Yeni Başlıyorum Ve En iyi Hangi cinsle Başlamamın Yararı Olur

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
öncelıkle simdiden verceginiz fikirler için teşekkur ederım
Benim Şuan 1Çift çekoslav var.
1CIFTDE YERLI OLUCAK İŞŞ 5YAVRULU
Yanlız Bundan Sonra Yavrularla kazandıgım Parayla orjınal olarak ne almamı onerırsınız yenı başlayan bı uretıcı  olarak GERÇEKTEN DEĞERLİ FİKİRLERİNİZE AÇIĞIM

NOT:İST/SULTANBEYLİ OTURYORUM

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
çekoslav kastınız orjınal kırma fark edermı yavru satımında fıyat olarak ve kalıte olarak ılerıde bunların yavsunu damızlık yapcam ama bunu goz onunde bulundurursanız sevınırım

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Benim tavsiyem yerli veya çekoslav olarak başlayın. bu işi iyice öğrendikten sonra ve yerliden veya çekoslavdan kazandığınız para ile show jumbo üretimi yapın derim ama bunada biraz sermaye gerekiyor dediğim gibi elinizdeki çiftlerden kazandığınız para ile show üretimine başlayın derim.Biliyorsunuz showlarda iyi bir çift 400-450 tl den başlıyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Deneyim kazanıp bakım koşullarını tam anlamıyla oturttuktan sonra Şhow Jumbo bakın derim. Çünkü şhow jumboyu beslemek ve gelişimindeki değişiklikleri izlemek ayrı zevkli olur

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
furkan bey oncelıkle  fıkrınız ıcın tesekkur ederım  dedıgınız gıbı  hedef 5 cıft yapmak daha sonra araalrında farklı anne babadan olma  her kuluckadan  3  5 yavruyu ayırarak damızlık yapmak gerı kalanıda satıp  jumbolar ıcın para bırıktırmek boyle zamanla hem ayırdıgım kuslarla  cıftlerım 10 cıfte yakın olur hemde jumbo ıcın param bırıkmıs olur eyer bır sorun olmassa ortalama 25 yavru alırsam  5 cıften  5 saklayıp 20 sını satarsam guzel parada bırıkmıs olur dıye dusunuyorum
TEK SIKINTI JUMBO  GECIS YAPINCA  CIKAN YAVRULARI  YINE BEGENDIGIMI AYIRIP  GERI KALANI KENDI FIYATINA ISTANBUL ICINDE DEGERI ALTINA DUSMEMEK SARTIYLA NAISL SATABILIRIM  YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Deneyim kazanıp bakım koşullarını tam anlamıyla oturttuktan sonra Şhow Jumbo bakın derim. Çünkü şhow jumboyu beslemek ve gelişimindeki değişiklikleri izlemek ayrı zevkli olur
+1

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
aynen dedigini yapmaya calısıyorum abi :)

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
çift alımını durdurdum en azından yerli almıyorum . eger  renk ve vasfı istedigim gibi olursa  show jumbo alabilirim.  ilk yavrularını kendime ayırmıştım yerlilerin  digerlerini satıyorum. satma mecburiyetindeyim yerim küçük. yavaş yavaş yerlileri eritip jumboya dönüş yapacagım tabi bu bir anda olmayacak.