ÜRETİMHANE İÇİN TERMOSTATLI PRİZ ?

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
bugün bir araştırma yaptım.kuşların odasında ısıtıcıyı çalıştırmak istedim sonra düşündüm termostatlı priz diye birşey varmıdır diye...nette araştırma yaptım pek bi bilgiye ulaşamadım bende dedim bilse bilse forum bilir.şimdi termostatı olmayan bir ısıtıcıyı kuşların odasına bağlamak için termostat ayarlı bir priz varmı?yoksa boşverip direk termostatlı bir ısıtıcımı ayarlamalımıyım::D

azazil

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
uçar
bu konu benim içinde önemli bunu bende takip ediyorum. ustalardan cvp bekliyoruz.

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
zaman ayarlı priz var dıjıtalının fıyatı 25 tl su saatte ac su saatte kapat dıyebılıyorsunuz,fakat termostatlıyı hıc duymadım

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Termostatlı ısıtıcı ayarlamanız zaman kaybı olmaması açısından daha iyi olur

haritaci26

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
TOKGÖZ
Termostatlı priz biraz ilginç bulunurmu bilmem ama ben 7 dilim yağlı radyatör kullanıyorum 7-24 fiş takılı ortam sıcaklığı 20 derece aylık kullanım bedelı 70-85 arasında an itibariyle

balim10

Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
BALIM
arkadaşlar bende acizane 60 çiftlik kafes yaptırdım.ısı dercece işinide ısı göstergesi ve birde ona bağlı ısı probu aldım.ısı probunuda yerden 80 cm yüksekliğe yerleştirdim dereceyide 18 ila 21 derece arasına ayarladım.içerinin sıcaklığı 19 a düşünce ısıtıcı çalışıyorve 21 olunca otomatik kapanıyor.ancak belli noktalara derece koydum yerden 1mt de sıcaklık 24 2 metrede 27 derece net ortam sıcaklığı ayarlayamadım.yorumlarınızı beklerim.

serhat yayman

Yeni Üyemiz
bauhaustan 12,50 tl ye almıştım. digital açma-kapama saatlerini ayarladım, hem ışığı hem de ısıtıcıyı bağladım.şimdilik bir sıkıntı olmadı fakat termostatlı olan varsa onuda kullanmak isterim.hayırlı üretimler.

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
elimde bulunan mevcut ısıtıcılarda termostat ayarı yok.yeni ısıtıcı almaktansa bu yolu denemek istedim.biraz araştırdım termostatlı akım kesici priz ender de olsa var.temin etme aşamasındayım :D

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Arkadaşlar termostatlı ısıtıcıyı kendiniz toplaya bilirsiniz.
bunun için gerekli olan malzemeler
beyaz eşya yedek parçası satan yerler den bir adet dijital termostat alacaksınız.
( termostatın yaklaşık 2 mt uzunluğun da iletgen kablosu bulunmakta )
1 adet elektirik malzemesi satan yerden 10 lu sigorta paneli
1 adet kullanacagınız ısıtıcının amperi ne göre ( 10-15-20 amper ) kontaktör almanız lazım.

bu malzemeleri usta bir elektirikciye toplatın.

ürteimhanenizin duvarına monte edip iletgen kabloyu da istediğiniz uygun bir yerden ölçüm yapması için uzatabilirsiniz.
ısıtıcıların üzerin de bulunan termostatlar çok sağlıklı gerçek bir ölçüm yapamıyor.