ÜRETİMHANE ISISI

yatahaze

Üyemiz
Adı
İlker
Soyadı
Hayat
Tecrübeleri üretici arkadaşlara ısı ile ilgili bir sorum olacaktı. 10 metrekarelik bir alanda 10 çiftimiz var havalar malum oldukça değişken. içeride herhangi bir ısıtıcı yok. ortalama sıcaklık ne kadar olmalı acaba yoksa kuşların alışması mı önemlidir ? yani şu anki sıcaklığa alıştıkları takdirde öyle gider mi ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ŞU AN ISITICIYA GEREK YOK ARTIK HAVALAR NORMAL KIŞIN EN DÜŞÜK 15 TEN AŞAĞI DÜŞMEMELİ ....

yatahaze

Üyemiz
Adı
İlker
Soyadı
Hayat
Saolun Adnan Bey fakat selahattin abinin isiyi sabit 23 derecede tuttugunu hatirliyorum videolardan yanlisim yoksa bu bir tercih midir gereklilik mi acaba ?

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba ani iniş ve çıkışlar olmadıkça yani 20 dereceden 5 dereceye bi anda düşmedikçe  ısı sorunu yaşamazsınız ben öyle yapıyorum

mafik

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
MEHMET
Soyadı
DEMİR
Merhaba arkadaşlar bu ısı meselesini bende merak ediyorum kuşlarımı balkonada mdf dolaplarda beslesem kışın da önüne branda gererek besleyebilirmiyim kışın ısısı 5 derece civarında oluyor balkonun.

yatahaze

Üyemiz
Adı
İlker
Soyadı
Hayat
kuşlar yaşar fakat üretimi engeller mi acaba ?

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Mehmet DEMİR.....' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bu ısı meselesini bende merak ediyorum kuşlarımı balkonada mdf dolaplarda beslesem kışın da önüne branda gererek besleyebilirmiyim kışın ısısı 5 derece civarında oluyor balkonun.
5 derece buyuk sorun olur balkon kapalımı bılmıyorum en azından cıft can ıle kapatılmalı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
15-25 derece arası ani iniş çıkışlar olmadıkça uygundur.

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
herşeyden önce deniz kenarındaki yerlerde yazın sıcaklık 40-50 dereceleri buluyor hemde nemli bir şekilde oluyor bu sıcaklıklarda kuşlar ne olur merak ediyorum yavruya devam ederlermi?

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
ben ortalama sıcaklığı 19-21 derece arasında tutmaya çalışıyorum ne yukarısı ne aşağısı