üretimhane kurmak

MAHMUT ŞAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
mahmut
Soyadı
şaş
slm herkese hayırlı üretimler. ben adanada üretime başlamak istiyorum 5e 5 bir odada kaç takım muhabbet kuşu katmalıyım ilginize teşekürler.hayırlı ve bol yavrular almazızı dilerim.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
maksimum 30 takım sığar.. 5 e 5 derken toplamda 10 metrekaremi? 10 metrakeyse 30 takım 20 metre kare ise 60 takıma kadar cıkabilirsiniz.. benim üretimhanem 20 metrekare 65 takım sorun cıkmıyor..

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
maksimum 30 takım sığar.. 5 e 5 derken toplamda 10 metrekaremi? 10 metrakeyse 30 takım 20 metre kare ise 60 takıma kadar cıkabilirsiniz.. benim üretimhanem 20 metrekare 65 takım sorun cıkmıyor..
Behsat bey güzel bir sekilde açıklamış...

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Tel kafes mi box da üretim yapacan ona göre takım sayısı değişebilir.

soydemir1987

Üyemiz
Adı
rafet
Soyadı
soydemir
iyide 5e 5 10 metrekare yapmazki 25 metrekare yapar.egerkı havalandırman iiyse ve salma degılde kafes uretımı yaparsan ki en saglıklı yontemdır 60 70 cıfte kadar sıkıntı olmaz hatta ortasına salma bıle kurabılırsın yawrular ıcın...

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
kullancağnız kafes şekline göre değişir buna siz karar vereceksiniz

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ HOŞGELDİN AĞZINDAN LAF ALMAK İÇİN KUŞMU İSTİYON
ÖNCE NE KADARDIR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORSUN DAHA ÖNCE BAKTINMI KAÇ KUŞ BAKTIN SAMİMİ OLDUĞUN KUŞÇU VARMI BİLGİN VARMI YERİN DURUMUNU YAZ VS VS GİBİ
ISI IŞIK NEM HAVALANDIRMA İZOLE SES SALMA KAFES HANGİCİNS KUŞ AMAÇ DAMIZLIKMI YAVRUMU KANMI ŞHOVMU VS BUNLARA ÇALIŞACAKSIN ÖĞRENECEKSİN SONRA AHLAYIP VAHLAMAMAK ADINA SAYGILAR KOLAYGELSİN SLM

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
Hoşgeldin Mahmut Sizi bir tanısak
  (abi merhama tanışalım demişsiniz buyurum) Beni yanlış algılamışsınız sizi özel olarak tanımak gibi bir arzum yok özelden mesaj atmanınzada gerek yok yeni üyesiniz form kuralları gereği kendinizi tanıtmanız uygun olur.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
25 m2 yerde en az 60 çift koyabilirsiniz box kafes koyarsanız ve havalandırmada iyiyise daha fazlada olabilir çift sayısı