üretimhane kurmak

MAHMUT ŞAŞ

Yeni Üyemiz
Adı
mahmut
Soyadı
şaş
arkadaşlar slm ben iş yeri kiralayım üretim yapmak istiyorum ama kuş seslerinden rahatsız olan olur şikayet ederlerse ne yapmalıyım bana açıklama yaparsanız sevinirim ilginize tesekür ederim kolay gelsin bol üretimler.

ilbeyli

Üyemiz
Adı
halim
Soyadı
arslan
bende aynı sıkıntıdayım kardeş. bu soruya acil bilen abilerimiz acil cvp verseler çok sevinirz. şuan evimin çocuk odasında 6çiftim var. tokide oturuyorum ve kimseden şikayet almadım. acaba ses yalıtımı mı iyi yada insanlar aldırış etmiyormu emin değilim. depo var ve bana ait sayılır orada üretime devam edeyim diyorum ama ev- depo birbirinden farklı. bu işin resmiyeti varmı, evraklara gerek varmı direkt başlasam kaçakmı yapmış olurum bilmiyorum. selametle

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Ses ve ısı konusunda yalıtımın faydası olur  şikayet noktasında  siz 4*4 lük bi yalıtım yaparsınız  şikayet eden adam yine eder  geldiklerinde  üretim işinde devleti ailiyemiz  üretim için istenen şart ve belgeleri ister..... Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Ses ve ısı konusunda yalıtımın faydası olur  şikayet noktasında  siz 4*4 lük bi yalıtım yaparsınız  şikayet eden adam yine eder  geldiklerinde  üretim işinde devleti ailiyemiz  üretim için istenen şart ve belgeleri ister..... Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Ünal YILMAZ' Alıntı:
+1