ÜRETİMHANE SİGORTASI

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Bugün bir sigortacıyla yaptığım görüşme sonucunda üretimhanemi sigortalatmak istediğimi söyledim.14.000 TL değer biçip yangın,sel,hırsızlık, elektrik kontağı v.b sebeplerle yıllık 144 TL prim ödeyerek sigorta yaptırabileceğimi söyledi.

Peki dedim salgın bir hastalık geldi (Allah korusun) tüm kuşlarım öldü, ne olacak dedim,yarın sabah bilgi verecek :)

Bu arada sigortayı yapacak olan HDİ Sigorta firması canlı hayvan sigortası yapan tek firmaymış, tam detayları öğreneyim buraya tekrar yazarım.

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
üretim işini belgeli olarakmı yapıyosunuz yani dükkan olarakmı geçiyor nasıl sigortalatıyorsunuz hiç belge olmadan sigorta yapılıyorsa güzelmiş özellikle hırsızlığa karşı

E

elaziz2316

Guest
    HAYATTA HİÇBİRŞEYİN GARANTİSİ YOKTUR, AMA SİGORTASI VARDIR.

Bir sigorta şirketinin sloganı bu şekildeydi. Tedbir almakta fayda vardır tabiki. Sonradan pişman olmaktansa, önceden tedbir almak her açıdan iyidir.

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Okan EKUKLU' Alıntı:
üretim işini belgeli olarakmı yapıyosunuz yani dükkan olarakmı geçiyor nasıl sigortalatıyorsunuz hiç belge olmadan sigorta yapılıyorsa güzelmiş özellikle hırsızlığa karşı
Üretim belgeli falan değil, bir binanın bodrum katında hobi amaçlı beslediğimi söyledim.

Kuşların ve malzemelerin değerini benim beyanıma göre fotoğraflayarak dosyalıyorlar.

Üretimhanemin tamamını fotoğraflayarak, kuş adetini ve malzeme adetlerini sözleşmeye yazarak yapılıyor, birde salgın hastalık bilgisi gelsin, yaptıracağım.

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
ozaman sizden haber bekliyoruz sigortayı gerçekleştirdiğinizde bilgi verirseniz seviniriz...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
belgesiz sigorta yapiyorsalar dediginiz gibi.. bide salgın hastalıgıda kabul ediyorsalar eger.. onlara en az 500 kisininde yaptircagını onların reklamını yapacagınızı solerseniz :) iştahları kabaracaktir.. salgınıda kabul ederseler bende yaptiririm.. ve sitedeki bir cok üretici dostlarımızda bu konuya olumlu bakip sigortayi dusunecektir..

Adı
GÖKHAN
Soyadı
SAÇMACI
sigorta yapmasına yapar ama her hangi bir olumsuzluk durumunda maliyeye bildirmediğin için mağdur olursun resmi kayıtlar baz alınır

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
belgesiz sigorta yapiyorsalar dediginiz gibi.. bide salgın hastalıgıda kabul ediyorsalar eger.. onlara en az 500 kisininde yaptircagını onların reklamını yapacagınızı solerseniz :) iştahları kabaracaktir.. salgınıda kabul ederseler bende yaptiririm.. ve sitedeki bir cok üretici dostlarımızda bu konuya olumlu bakip sigortayi dusunecektir..
valla Behsat bey salgın hastalığı yapmasa bile deprem sel hırsızlık bile çok cazip geliyo bana

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Gökhan SAÇMACI' Alıntı:
sigorta yapmasına yapar ama her hangi bir olumsuzluk durumunda maliyeye bildirmediğin için mağdur olursun resmi kayıtlar baz alınır
bende bu yüzden sordum üretimi belgeli olarakmı yapıyorsunuz...

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Size en fazla bi doğal afet veya hırsızlık olsa kafeslerin parasını öderler oda eğer faturalı ise.
Bende bi ara bakmıştım hatta bizim ortağımızın birinde ergo hdı mapfree sbn acentalıkları var, adam gibi paranızı almanız herşeyin tamamen resmi olması lazım iş para ödemee gelince beyan işe yaramaz atıyorum bi yangın çıktı bilir kişi raporu ile kuşların sayısı tespit edildi resmi olarak girişi var ise öder yoksa ödemez ya ft ya müstahsil olacak yada kuşun size ait olduğuna dair üretim belgenize istinaden veterinerden alacağınız bir rapor olacak bunlar eksikse ödemez siz jumbo dersiniz resmi kayıtlarda sadece yerliler yerli parası öder, 2 yerli 70 tl ise 70 öder bunlar çiftti 120 ye satardım diyemezsiniz bilmem anlatabildimmi.
Kafanıza takılan bi şey olursa cevaplarım.