ÜRETİMHANE YAPICAM BİLGİLERİNİZİ BEKLIYORUM

ahmetayranci

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Ayrancı
Oturduğum apartman bodrumunda boş bir oda var baya büyük sıcakta olmuyor serin bi yer oraya büyük bir salma yapıp içine çift atmak istiyorum. 10 tane felan herhangi bir sorun yaşarmıyım acaba ses konusunda duvarlara köpük yapmayı düşünüyorum koku felan olurmu deneyimliler yazabilirmi acaba teşekkür ederim...

turqer

Üyemiz
Adı
Türker
Soyadı
SEZGİN
Havalandırma önemli. Sadece boş alan yetmiyor maalesef. Kuşların sağlığı için de elbette önemli havalandırma ama 10 çift ciddi koku yapacaktır ortam serin olsa bile.
Havalandırmam var, yine de koku oluyor aşırı olmasa da.

Aydınlatma konusunda katı kurallar var mıdır bilmem ama ben güneş ışığının da gerektiğine inananlardanım.
Ses yalıtımım yok. 8 çiftim var. Bana göre sesleri hoş ama kimisine göre aşırı gürültülü :)

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
öncelikle merhaba kardeşim, bodrum katında yapabilmen için havalandırma gerekli,bodruma gün ışıgıda girmeli kuşların açısından iyi olacaktır birde salma kafes yapmanı önermem

Önermemin tek sebebi 10 çift kuşu attın diyelim bunların arasında kıskanç olanlar olacaktır illaki ve kavga cıkaracaklar ve kuşlarının arasında kavga yüzünden ölenler olacaktır.

benim sana tavsiyem tek tek yap, her çifte ayrı kafes, üretim kafesi alıp yapabilirsin.