üretimhanede köpek buldundurma

manwolker

Üyemiz
Adı
onurhan
Soyadı
abacı
arkadaşlar hiç üretimhanesinde köpek beslıyen varmı ben salma kafeslerde üretim yapıcam ve  köpek almayı düşünüyorum dükkanıma sizce ne yapmalıyım ? birliklte olurlarmı köpeğin üretimde ters bir etkisi olurmu ?

manwolker

Üyemiz
Adı
onurhan
Soyadı
abacı
Kemal abi işte o riski göze alamdığımdan sokmadım hemen köpeği besleyen  arkadaşlarımız varmı diye bir bakıyım dedim  :)

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
bence köpeği sokma üretimhaneye ne olur olmaz hayvan bi an kızar kafeslere saldırır sonra ne sen üzül neden hayvanlara birşey olsun

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
walla kardeşim bence kemal abinin söylemlerine kulak ver hiçççç boşa riske girme inan olumsuz yönlerini  yazmaya kalksam aklıma okadar çok şık geliyoki ama sen bence bunları tahmın edıyosundur bosa sıralamıyım :D kemal abi özetlemiş en basiti yem çuvalını örnek vermiş gerisini sen düşün kaldıki ben tahmın etmıyorum olumlu bır yanıt gelcegını ( ARZULAR ŞELALE  diyim bende )

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Onurhan kardeş.. benim bi abim hem kanarya hemde muhabbet kuşu üretimhanesinde hemde bi oda büyüklüğünde küçük bi köpek besliyordu.. ve hani bana hiç birşey söylemedi sadece ben tünekleri kemirdiğine falan şahit oldum. uzanamayacağı yerlere tedbirini alırsan sıkıntı olmaz bence..

sadık 33

Üyemiz
Adı
SADIK
Soyadı
DİLSİZ
ARKADAŞ SEN KÖPEKĞİ BEKÇİLİK İÇİNMİ ALACAN YOKSA ZEVK İÇİN  HIRSIZA KİLİT KÖPEK SÖKMEZ BİRDE KÖPEK KUŞLARI KORKUTUR.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Murat COŞKUN' Alıntı:
kuşlarda strese sebebiyet verebilir diye düşünüyorum takdir yinede sizin.
Köpek kümeste hep bir köşede oturacak, yatacak hali yok...Ve o ortamda uslu durmazda ne kadar evcil de olsa. kafese ayaklarını kaldırması bile kuşlara bir ürperti, korku verir, köpeği bırakın bizler hergün yem, mama, su verdiğimiz halde bazen bizim su kabına , yem kabına bile el atmamızda kaçacak delik arıyorlar değilmi?
***Gerisine siz karar verin....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Üretimhanenin dışında bir yerde olacaksa neden olmasın

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
üretim henenin dışında olursa olabilir köpeği sadece bekçi olarak beslemek uygun zaten

mardin

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YAKOMAZ
eğer dışında besleyecekseniz bencede uygun hem koruma amaçlı süper olur iyi akıl.saygılarımla. :)

ugurcan buran

Takipçi Üyemiz
Adı
ugurcan
Soyadı
buran
Bi abimin üretimhanesinde var. Farelere karşı bulundurdugunu söylüyor. Etkiliymiş. Jack russel cinsi ufak boy köpek. Kuşların bulundugu oda da durmuyor tabi. Kuşların odasına girdiğinde de bi mukaatını görmedim :)