Üretimhaneden küçük kareler.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL

( Kuşlar çektir göründüğü gibi ve şuanda evde yavrular için özel yaptığım odadalar. )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bunlarda küçük de olsa üretimhaneden bilgi ve kareler.

( en sevdiğim ve en çok yavru aldığım çiftim )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jumbo çiftim yeni denemedir. eğer verimli olursa jumbo üretimine de başlayacağız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üretimhanenin bir kısmı da burası.

Daha sonra detaylı bir video çekimi yapacağım siz değerli abi ve kardeşlerim için.

[/quote]

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Yakup abi kuşlarınız çok güzel görünüyo.Sarı kafeslerin ölçüleri nedir abi nerden aldınız

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
5 katlı olanlar 45 genişlik, 40 yükseklik, 30 derinlik şeklinde diğer 2 katlılarda tek fark 60 cm genişlik onlar. Özel üretim Ankara'dan bir üreticiden yaptırıyorum kafesleri. yorumlar için teşekkürler.

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
Yakup ÜNAL' Alıntı:

( Kuşlar çektir göründüğü gibi ve şuanda evde yavrular için özel yaptığım odadalar. )

Bunlarda küçük de olsa üretimhaneden bilgi ve kareler.

( en sevdiğim ve en çok yavru aldığım çiftim )

Jumbo çiftim yeni denemedir. eğer verimli olursa jumbo üretimine de başlayacağız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üretimhanenin bir kısmı da burası.

Daha sonra detaylı bir video çekimi yapacağım siz değerli abi ve kardeşlerim için.

siz sincanın neresındesınız.ben arasıra gelıyorum.ziyaret etmek isterim